פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים חברים שאלה חשובה.רצוי מניסיון פרקטי בפועל, מי שהתנסה, איזה מגופי הקירור הטובים שקימים היום מתאימים ללוח הזה.השאלה אולי נראית טריוויאלית אבל אני שואל מכיוון שללוח הזה יש גוף קירור בצידו השני של הלוח, כפי שנאמר לי ע"י אחת מחנויות המחשבים המוכרות.ולפיכך טענו כי רב הפתרונות הטובים אינם מתאימים (מלבד ב FREEZER 7 PRO) מכיוון שלא ניתן לעגון אותם בצורה נכונה ואפקטיבית בגלל אותו גוף קירור שבא עם הלוח בצידו השני.שוב מי שכבר עשה בפועל והיתנסה בפרוצדורה על הלוח, אשמח אם תגיבו.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים יש לי נינגה והוא מתאים כמו כפפה ללוח את המאוורר הרכבתי מהכוון של הסיטקים של הזיכרון ולא כמו בתמונות כי מהצד הזה הספק הפריעמה שכן אתה צריך מארז שהוא יכנס בו כי הוא ממש גבוה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר יש לי מארז Cumpucase 6919 full towerהאם הנינגה פלוס בא אם איזה לוחית תומכת מאחורה וזה יתמוך בלוח מספיק יפה מבלי לעקור אותו ?רב תודות על התמונות, אגב יש לך תמונות איך נראית ההרכבה שלו בחלק האחורי של בורד (מלמטה) ?כמו כן האם ידוע עם ניתן להתקין עליו(על הבורד הזה) ZALMAN Fatality או Big Typhoon ? הכוונה כמובן לפי כוונת המשורר (היצרן) ולא בקומבינה שעלולה לסכן את הבורד.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים יש לי מארז Cumpucase 6919 full tower לא יודע לגבי המארז הזהרב תודות על התמונות, אגב יש לך תמונות איך נראית ההרכבה שלו בחלק האחורי של בורד (מלמטה) ?אין לי אבל הוא בא עם תמיכה ממתכת שמתלבשת על הדופן השני של הלוחכמו כן האם ידוע עם ניתן להתקין עליו(על הבורד הזה) ZALMAN Fatality או Big Typhoon ? הכוונה כמובן לפי כוונת המשורר (היצרן) ולא בקומבינה שעלולה לסכן את הבורד.אין לי מושג אבל מאמין שכן
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים נראה לי שסתם הטעו אותך החברה בחנות מבחינת לוח כמעט כל גוף קירור יתאים רק תבדוק מבחינת המארז אם יש מקום (ראיתי כבר על הלוח הזה נינג'ה, ביג טייפון , זלמן לא זוכר איזה דגם וטוניק טאוור)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים יש לי את אותה התלבטות גם קונה לוח P5B DLXולא יודע איזה קירור לקנות מתכנן OCמה שמפחיד אותי ב נינג'ה זה הכובד שלו!כמעט קילו הוא שוקל! :-X :-Xיש איזה קירור של thermalright xp120הוא נראה ממש טוב ושוקל כמעט פי 3 פחותשוקל רק 300 קילו.מה אתה אומרים עליו?שווה?או שאין מה לדאוג בקשר ל נינג'ה?או בכלל ללכת על אחד הזלמנים?http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11376כמו זהשחכתי לציין שמתוכנן OC כמה שיותר גבוה!שכחו מה שאמרתי (כמובן כמו שכבר ציינתי OC כמה שיותר גבוה) Tuniq VS NINJAמה עדיף? (ואולי בכלל עדיף משהו אחר?)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר לגבי אותה הלוחית שאמורה להתחבר לצידו השני של הלוח אם, זו בדיוק הבעיה שעליה דיברו, אמרו שללוח הזה כבר קיימת שם איזו לוחית שלא תאפשר את ההתקנה של הלוחית המסופקת, וזה העיניין בחוסר חוזק שבהתקנה כזאת.בדקת בחלק התחתון של הלוח אם ,אם לא קיימת כבר לוחית שכזאת שמפריעה ללוחית שבאה עם הנינג'ה או עם כל קירור איכותי אחר (לצורכי תמיכה)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אין שום לוחית בחלק האחורי של הלוח .גם אם הייתה היא הייתה פריקה כל קירור שמתאים לתושבת 775 מתאים גם ללוח הזה וכמו שאמרתי הבעיה יכולה להיות במארז ולא בלוח.יש לי את אותה התלבטות גם קונה לוח P5B DLXולא יודע איזה קירור לקנות מתכנן OCמה שמפחיד אותי ב נינג'ה זה הכובד שלו!כמעט קילו הוא שוקל! :-X :-Xיש איזה קירור של thermalright xp120הוא נראה ממש טוב ושוקל כמעט פי 3 פחותשוקל רק 300 קילו.מה אתה אומרים עליו?שווה?או שאין מה לדאוג בקשר ל נינג'ה?או בכלל ללכת על אחד הזלמנים?http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11376כמו זהשחכתי לציין שמתוכנן OC כמה שיותר גבוה!שכחו מה שאמרתי (כמובן כמו שכבר ציינתי OC כמה שיותר גבוה) Tuniq VS NINJAמה עדיף? (ואולי בכלל עדיף משהו אחר?)תעשה חיפוש יש דיון ענק על זה מלפני שבוע בערך
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים האם ניתן להרכיב את המאוורר בנינגה שיהיה מכיוון הזיכרונות או מכיוון כרטיס המסך כדי שיניע את האוויר לכיוון היציאה מהמארז או לכיוון הספקוככה האוויר החם יצא מהמארז מהר ולא יחזור פנימה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים האם ניתן להרכיב את המאוורר בנינגה שיהיה מכיוון הזיכרונות או מכיוון כרטיס המסך כדי שיניע את האוויר לכיוון היציאה מהמארז או לכיוון הספקוככה האוויר החם יצא מהמארז מהר ולא יחזור פנימהמכיוון הזכרונות כן מהכרטיס מסך אנילא בטוח
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר טוב חברה, כרגע אני ללא overclock על P5B Deluxe עם E6600 וגוף קירוור מקורי של אינטל )stock(.טמפרטורה ב IDLE : 43-44 שעות בוקר צהריים. ( בלילה זה יורד ל 39-40 בערך מקסימום הכי נמוך שראיתי 37)טמפרטורה במאמץ 60-63 (מבחינתי מאמץ זה אך ורק ORTHIS כי זה קורע את שני הליבות ב 100%, ניתן גם להשתמש ב( INTEL TAT) ולהפעיל 100% LOAD על שני הליבות) ראיתי גם 66 כשהיה קצת יותר חם.בדיקת הטמפרטורה נעשית באמצעות CORE TEMP ובמקביל עם( INTEL TAT (Thermal Analysis Toolעכשיו לשאלה - לכמה ניתן לצפות מבחינת ירידה בטמפ בשימוש בנינג'ה בביג טיפון או בזלמן פאטליטי.כמו כן עד כמה צפוי להיות ההפרש בביצועי ירידת הטמפ ביחס ל FREEZER PRO 7 (אני שואל בכדי לחוש האם ההפרש הגדול מאוד במחיר מצדיק את ההשקעה).כמובן שעם הטמפ הנל שיש לי לא ניתן בכלל לחשוב על overclock כי ב ORTHOS אני אחצה את ה 70 מעלות תוך חצי דקה.אני מקווה שהטמפרטורות שלי יהוו גם refernce להשוואה לאחרים.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מכיוון הזכרונות כן מהכרטיס מסך אנילא בטוחטוב מאד אז האוויר ינוע דרך גוף הקירור ישר אל המאוורר שמוציא אוויר החוצה מהמארזתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.