פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותואני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard"מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ...ד"א ההארדיסק חדש מהשקית וואקום אין מצב שעשו עליו מחיצות או משו כזה.בתודה מראש יניב...
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים תנסה למחוק את כל המחיצות וליצור חדשות, אין צורך להשתמש בPARTITION MAGIC DISK MANAGMENT של XP יעשה מצויין את העבודה. (ואל תיצור מחיצות דינמיות, זה פשוט לא שווה את זה )
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר הצלחתי ב disk managment של XP אבל אני מעדיף לעשות שתי מחיצות למקרה שצריך לפרמט את המחשב שיהיה אפשר לעשות גיבוי לחלק מהדברים וגם שאני מפרמט תהרדיסק שיקח פחות זמן כי מהירות של הפורמט תלויה בגודל של הדיסק.ואח"כ שחזרתי ל PARTITION MAGIC זה עדיין מראה לי את ההרדיסק שלי על DYNAMIC DISK ואי אפשר לעשות איתו כלום כאילו התוכנה לא מזהה ולא יכולהה לעשות כלום איתו רק מזהה אותו ושהוא קיים.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים גם בDISK MANAGMENT אתה יכול ליצור מספר מחיצותPARTITION MAGIC (ושאר התוכנות בסגנון) לא יכולות לעבוד עם דיסק דינמיתמחק את כל המחיצות (שוב) ותיצור חדשות (והפעם לא דינמיות)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר זהו שלא יצרתי דיסק דינמי ככה זה בא לי ואי אפשר למחוק אותו , או שאפשר ואני לא יודע איך ?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים רק שניה ...זה הדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ?וממנה אתה מפעיל את ה PM ? או לחילופין את הDISK MANAGMENT ?אם כן אני מציע לך לעבור לגירסא של PM שעובדת דרך BOOT CD ...ככה שהיא עולה לפני המערכת הפעלה... זה פותר המון סיבוכים מיותריםודרך אגב איזה אם תעלה איזה תמונה של מה שאתה נתקע איתו ב DISK MANAGMENT זה מאוד יעזור ... (PRT SCR)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים ואם אתה לא רוצה שהפירמוט ימשך לנצח, בחר ב- Perform a quick format. דקה אחת והכונן מפורמט.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר בקיצור ככה זה נראה על הDISK MANAGMENT : ככה זה נראה על ה PM : ברגע שאני לוחץ על Creat new partition (מסומן באדום) זה מראה לי את המסך הבא ואחרי שאני בוחר בהרדיסק ולוחץ NEXT זה מראה את ההודעה שמסומנת באדום:
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אתה לא יכול למחוק אותו כי מוגדר עליו PAGE FILEתשנה את המיקום שלו/תבטל אותו זמנית ואז תוכל למחוק את הכונן.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אתה לא יכול למחוק אותו כי מוגדר עליו PAGE FILEתשנה את המיקום שלו/תבטל אותו זמנית ואז תועל למחוק את הכונן.איזה מוזר... מעניין למה הPF התלבש עליו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.