עבור לתוכן

עובד מ ADSL לכבלים ומחפש המלצות לספקית.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שאני מחובר כבר כמה שנים טובות לADSL וממש לא מרוצה לאחר שהייתי בכל החברות! אני עובר לכבלים גם בגלל מהירות ה UL הגבוהה יחסית.

יש לי 2 שאלות:

1.האם אני עושה אינטרנט בכבלים האם אני חייב להתקין גם TV שלהם?ואם יש לי YES זה מפריע?

2.לאיזה ספקית הייתם ממליצים לי להתחבר?

תודה מראש :xyxthumbs:

נועם

:)

פורסם

אין צורך להתחבר לTV , אולי יקחו ממך פחות כסף על האינטרנט עם תתחבר ל TV

לגבי הספק - אתה יכול להשאר בספק שלך רק צריך להגיד לו שאתה עובר לכבלים ,

אם אתה לא מרוצה מהספק שלך - אני אישית הייתי מחבר אצל 012 והיו לי קצת בעיות שהיו קשורת לספק (בדוק כי יש לי חבר שעובד בכלים והוא בדק לי את הקו ואמר שהוא תקין לחלוטין , ועברתי לנטוויזן - קצת יותר יקר אבל אצלם אין לי שום בעיה , אין לי ניתוקים וכל הבעיות שהיו לי עם 012 נעלמו לי , ובנוסף יש להם אחלה שירות ותמיכה

פורסם
  • מחבר

אחלה..זה גם יהיה תירוץ לסגור בכלל את הקו טלפון של בזק כי אין טעם לשלם 45 דמי אחזקת קו אם אני מדבר באיזה 20 ש"ח שיחות...

לגבי 012 אני מסכים איתך לחלוטין! שירות *צונזר* ואיכות הגלישה שלהם היא *צונזר* :pissed:

נ.ב

חיפשתי באתר של NETVISION ולא מצאתי איפה רואים את מחירי החבילות שלהם...

פורסם

אין להם באתר שום מידע לגבי המחירים ,

לצערי אם נטוויזן הכל עובד בצורה הישנה - להתקשר

פורסם
  • מחבר

דיברתי איתם עולה לי 69 ש"ח לחבילה של 1.5\512,זה ייקר?

ולכבלים עוד 69.

פורסם

אחלה..זה גם יהיה תירוץ לסגור בכלל את הקו טלפון של בזק כי אין טעם לשלם 45 דמי אחזקת קו אם אני מדבר באיזה 20 ש"ח שיחות...

לגבי 012 אני מסכים איתך לחלוטין! שירות *צונזר* ואיכות הגלישה שלהם היא *צונזר* :pissed:

נ.ב

חיפשתי באתר של NETVISION ולא מצאתי איפה רואים את מחירי החבילות שלהם...

חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

יש לך אזהרה 3 מתוך 3 כאשר אתה במיוט לשבועיים.

תקרא שוב את חוקי הפורום

פורסם

דיברתי איתם עולה לי 69 ש"ח לחבילה של 1.5\512,זה ייקר?

ולכבלים עוד 69.

החבילה הזו אמרוה לעלות 113 (או 115, לא זוכרת במדויק)

לספק+תשתית כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים