פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשביםעכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשבלמה?ואם יש משהו שאפשר לסדרכי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים כי הראוטר שלך הוא זה שמחובר לאינטרנטולא המחשבים.ככה שאם אתה תנתק את הראוטר מהקו טלפון ותחבר אותו בחזרההוא יתחבר שוב לספק ויחליף לך IP.במקרה שהוא לא מתחבר לאחר מכן, פשוט תכנס לכתובת של הראוטר שלךאני מניח שהוא 10.0.0.138, ותלחץ שם על CONNECT.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר כי הראוטר שלך הוא זה שמחובר לאינטרנטולא המחשבים.ככה שאם אתה תנתק את הראוטר מהקו טלפון ותחבר אותו בחזרההוא יתחבר שוב לספק ויחליף לך IP.במקרה שהוא לא מתחבר לאחר מכן, פשוט תכנס לכתובת של הראוטר שלךאני מניח שהוא 10.0.0.138, ותלחץ שם על CONNECT.זה טוב שזה ככה?בכל רשת ביתית זה הולך ככה?או שאפשר לסדר תזה שהמחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט ושכל פעם שאני יעשה ריסט הIP ישתנה?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא.הראוטר הוא זה שמתחבר לאינטרנט ומשתף את זה למחשבים.גם ככה בספק אתה יכול להתחבר עם שם משתמש וסיסמא בחיבור בודד וזהו ולעבודרק עם מודם אחד על התשתית שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.