פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים טוב יש מדריכים לכל אחד איך להתקין אבל לא רשום פה בשום מקום גם לאחר חיפוש מה כדאי ומה עדיף.. שיתוף בין מחשבים או ראוטר..יש לי 2 מחשבים (יהיו) די רחוקים אבל הבנתי שאפשר להגיע איך שהוא אחד אל השני.. מה אתם אומרים עדיף? מבחינת מהירות התנתקויות והכל. תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים עדיף ראוטר, כיוון שאז המחשבים לא תלויים אחד בשניואם אחד מהם כבוי, השני עדיין יכול להתחבר לאינטרנטללא תלות בראשון.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים פה מסבירים מה החסרונות של ICS ואיך לבצעhttp://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htmפה הסברים על נתביםhttp://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htmבכל מקרה מה שאמרו לך נכון נתב תמיד עדיף כי אז המחשב השני לא תלוי בריאשוןבחיבור לאינטרנטהבנתי שהמחשבים מרוחקים אחד מהשני אז אתה תרצה בודאי נתב אלחוטיאבל במידה ויש אפשרות שהחיבור לא יהיה אלחוטי אלא קווי יכול מאוד להיותשSWITCH יספיק לך וזה הרבה יותר זול
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר אוקיי תודה רבה, אני אנסה לקרוא אחר כך כי כרגע אני לא יכול.ומה זה switch?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים בלי לסבך אותך יותר מדי במה זהזה רכיב שיקשר בין המחשבים שלך למודם שקיבלתכאשר המודם שלך ישמש גם כרואטר במקרה שזה ADSL (צריך לשנות הגדרות במודם בשביל זה)אם יש לך כבלים זה אפילו יותר פשוט פשוט מחברים וזה עובדזה עולה 80 שקל וזה הפיתרון החוטי הזול ביותרבלינק הריאשון התמונה האחרונה מתארת איך זה מתחבר
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר אוקיי.. יש לי מודם Bridge router DSL-600Eהאם זה ישנה אם אני אקנה ראוטר \ סוויץ' מבחינת אבטחה והכל?קראתי בחסרונות של נתב אלחוטי: מהירות החיבור האפקטיבית אינה עולה על 50% ממהירות החיבור הקווי.מישהו יכול אולי להסביר?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים סה"כ הנתב האלחוטי משדר אות RF , לאות RF יכולים להשפיע המון דברים בין אם זה טלפון אלחוטי , קירות , ממ"ד וכדומה לכן מהירות החיבור אינה עולה על 50% מהמהירות שאתה מקבל בחיבור הקווי.כל עוד רמת הקליטה בכרטיס הרשת טובה לא תהיה בעייה בהעברת הנתונים.את המודם תהפול לראוטר ותקנה Switch
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר אוקיי נשמע טוב, זה הפתרון הכי פשוט כפי שאני מבין..ולקרוא לטכנאי בזק לחבר לי את הswitch כי זה חיבור קווי והוא לא יהיה ממש פשוט להעביר דרך קירות
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אין שום סיבה לקרוא לטכנאי בזק והוא גם לא יעביר לך כבלים של רשת דרך הקירות (הכבלים הם לא כבלי טלפון רגילים אלא RJ45)ניראה לי שהם גם לא תומכים בשום פיתרון לרשת ביתית אלא אם כן הם אלה שמכרו לך אותו.לחבר הכל לבד זה ממש לא מסובך אין מה לדעת פההחלק שקצת יותר מסובך זה להגדיר את המודם כרואטר אבל להגדיר ראוטר זה משהוא שצריךלעשות בכל אופן ולא משנה איזה פיתרון תיבחראם יש לך אפשרות להעביר את הכבלים (בעצם רק כבל אחד) בקירות דרך תעלות קימות (למשל של הכבלים) זה בסדראם לא אז או שתריץ כבל חשוף ,לא דרך הקיר (מה שיהיה מכוער ולא בטוח שאפשרי ) או שתיהיה חייב לקנות ראוטר אלחוטי
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר Dammit =\50% מהירות מקווי לפי מה שהבנתי.. זה ממש באסה..טוב אפשר לקרוא לאיזה שיפוצנקים כי אני לא הולך לפרק פה קירות..תודה בכל מקרה, והאם יש מדריך להפוך מודם לראוטר?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים 50% זה עדיין די מהיר ומספיק בשביל האינטרנט במציעים היום(וכנראה גם לעוד הרבה שנים) בארץ.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים Dammit =\50% מהירות מקווי לפי מה שהבנתי.. זה ממש באסה..טוב אפשר לקרוא לאיזה שיפוצנקים כי אני לא הולך לפרק פה קירות..תודה בכל מקרה, והאם יש מדריך להפוך מודם לראוטר?מה הדגם המדויק של המודם?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים Dammit =\50% מהירות מקווי לפי מה שהבנתי.. זה ממש באסה..טוב אפשר לקרוא לאיזה שיפוצנקים כי אני לא הולך לפרק פה קירות..תודה בכל מקרה, והאם יש מדריך להפוך מודם לראוטר?http://www.netcheif.com/configuration.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.