פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אני כבר משתגעיש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk downעכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחקאז ככההמשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיךוככה מלא פעמיםומה לא ניסתילפרמט תמחשב (פעמיים)להתקין דרייברים (הכי חדשים)להוריד גירסה אחרת למשחקלעדכן את המשחקלהתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן)ואני לא יודע כבר מה לעשותאולי בעיה בחומרה?כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה!במה הבעיה קשורהמי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לוממש קשהתודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר תבדוק את כרטיס המסך יש סיכוי שזה ממנו (תבדוק חומרה)ואיך אני בדיוק בודק? קשה לכם לפרט?אמרתם משו תפרטו עד הסוףד"א יש לי אוורסטאם צריכים איזו מידע או תמונה כלשהי תבקשו
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אצלי יש מפרט דומה והמשחק רץ ללא בעיות.משחק קצת ישן יחסית, לא מורכב מידי מבחינת הגדרות.אולי בעיה במאוורר של כ. מסך ?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר לדעתי לא צריך ללכת רחוקאני חושב שיש בעיה במשחק, המשחק מקורי?לאאבל מזה קשור?הורדתי אותו פעם שעברה ושחקתי חלק ללא בעיותוגם במחשב הקודם זה לא קשור
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים לפעמים יש קשר אם המשחק הוא פרוץ, כי לפעמים פורצים אותו ככה שהוא פשוט לא עובד בצורה חלקהאבל אם אתה אומר שהוא עבד אז זאת לא הבעיה בזהלדעתי אתה פשוט צריך לשחק בהגדרות של הVIDEO במשחק עצמו
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אתה יכול לעשות הבדיקה הבאהתתקין משחק 3D כבד כמו דום 3 וחבריםתשחק ותראה אם יש לך תקיעות דומותאתה יכול גם להציץ עם פנס או מנורה ולראות אם המאוורר של כרטיס המסך עובד תקין
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר ואי אני בהלםאני עכשיו פתחתי תמארז (שהמחשב דלוק ואני מחוץ למשחק) והמאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא עובדיכול להיות הגיוני?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים תנסה עכשיו לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, או תחשוב בכלל להחליף אותו רק אל תשכח לכבות את המחשב בזמן שאתה עושה את כול זה
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר תנסה עכשיו לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, או תחשוב בכלל להחליף אותו רק אל תשכח לכבות את המחשב בזמן שאתה עושה את כול זה לא נראה לי שיש בכלל מה לנקות כי הוא אצלי רק 5 חודש אני חושב שהוא התקלקל ואני אחליף אותו יש לי עליו אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.