עבור לתוכן

מערכת קירור המים שלי- רגע לפני ההזמנה =] +מערכות קירור המיים שלכם

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אחרי לבטים רבים ובעזרתם הרבה של החברה בXS החלטתי ככל הנראה על מערכת סופית:

GPU block: Swiftech MCW60

GPU ramsinks: Primecooler (PC-RHS1)

CPU block: Non yet, will add one sometime soon.

Pump: Atman 1200lph (this pump should be stronger than the D50)

Radiator: Swiftech MCR220, 120.2 (or passive), copper

Tubing: 1\2"

Fluid: Innovatek Protect 1 Liter Non-Conductive Water (is 1 liter enough?)

Shops-

Frozencpu (Fluid, 13$)

PC-cooling.de (Radiator, 29)

TheCoolingShop (GPU block, 31)

ZigZag (Ramsinks, 8$)

Xxx (Pump, 18$)

Xxx (Tubing, 3$, 3Meters)

איך?

אגב, אני אשמח אם מי שיש לו\מתכנן לבנות מערכת קירור מיים יפרט כאן קצת על החלקים שברשותו :P

• תגובות 45
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה קונה בחו"ל יש רק חנות אחת שאני ממליץ עליה:

www.petrastechshop.com

מומלץ מנסיון.

לדעתי מומלץ הרבה יותר GPU BLOCK מסוג MAZE 4 LOW PROFILE, בעוד שהוא לא הגוף קירור הטוב ביותר מבחינת תוצאות בבחינות טמפרטורה, הורדת הלחץ שהבלוק גורם לה היא מזערית לעומת מה שאתה בחרת, וההבדל הוא מעלה פה\מעלה שם, וזה מסתדר בגלל שהזרימה שלך תהייה טובה הרבה יותר.

לא מכיר את המשאבה שלך, אני אישית מכיר את הD5 LAING של DD שזו משאבה מעולה.

רדיאטור, למה לא BLACK ICE PRO II?

ליטר זה מספיק בכל מקרה....

אין לי עוד הארות\הערות, מקווה שעזרתי.

אה רגע, בלוק למעבד: ללא כל ספק ה AQUAXTREME MP-05.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להתפשר על הביצועים בשביל הורדת לחץ.מה גם שאין לי כ"כ הרבה בלוקים במערכת וגם לא יהיו.

פטרה קצת יקרים ואין להם את כל החלקים שאני צריך.

אין תקציב לD5 :(

בXS טוענים שהMCR220 עדיף גם על פני הICE PRO II. אומרים גם שהMCR מתקרב בביצועיו ל thermalright 120.3.

תודה רבה על העזרה :D

אני התכוונתי להשתמש במיכל 20 ליטר ואז הנוזל היה עולה לי הרבה :-X

כמה בערך עולה הMP 05?

פורסם

לדעתי מיכל 20 ליטר יהיה משמעותי

שים נוזל ירוק זול של מנועים..

פורסם
  • מחבר

ואז מה יקרה אם תיהיה נזילה?

לא יהיה לי תקציב להחלפת המקלדת :(

עריכה: יהיה קצת מבאס להחליף את כל המחשב בגלל נזילה, ולכן אני רוצה לקנות נוזל קירור לא מוליך. 20 ליטר של כזה נוזל עולים הון תועפות xD

פורסם

מערכת סבבה לגמרי יש לך שם =)

בעקרון מיכל 20 ליטר נשמע קצת overkill אבל אם יש לו מקום אז כדאי מאוד. מבחינת שיקולי עלות/תועלת הייתי משתמש בנוזל קירור פשוט וזול, גם ככה בתסריט הכי קיצוני לא תראה הבדל של יותר ממעלה בהשוואה לנוזל "יוקרתי"

פורסם
  • מחבר

תודה =)

אבל האם מיכל 20 ליטר באמת יתן ביצועים טובים יותר ממיכל ליטר אחד?

אגב, איך אתה מתרשם מהMaze4?

פורסם

אחלה מפרט ..

למרות שגם אני חושב שמיותר לקנות נוזל ייעודי יקר במקום ללכת על נוזל ירוק לרדיאטורים שעולה גרושים..

כתבת שהזמנת מהמון חנויות שונות בחו"ל , המשלוח לא קרעעעע אותך ???

פורסם
  • מחבר

עוד לא הזמנתי.

גם אחרי משלוח זה יוצא הרבה יותר זול מלקנות בארץ :-X אבל יש סיכוי שאחרי שאני אראה את העלויות אני אצטרך לרדת קצת בחלקים כדי לאפשר לעצמי את עלויות המשלוח.

בגלל זה אני גם מנסה להזמין כמה שיותר חלקים מאירופה.

כנראה אני אקשיב לעצתכם ולא אקנה את הנוזל קירור מfrozencpu. אחרי משלוח זה יעלה לי משהו כמו 150 ש"ח xD

פורסם

לפעמים עדיף להזמין הכול מאתר אחד (אפילו שהמוצרים בו טיפה יותר יקרים מאתר אחר) כי אתה משלם משלוח פעם 1 .. תעשה את החישוב הזה..

בקשר לנוזל - מבין את החששות שלך והם לגיטיימים אבל באמת שאין ממה לחשוש.. תרכיב הכול מחוץ למחשב ותריץ כמה ימים לבדוק נזילות..

פורסם

מערכת סבבה לגמרי יש לך שם =)

בעקרון מיכל 20 ליטר נשמע קצת overkill אבל אם יש לו מקום אז כדאי מאוד. מבחינת שיקולי עלות/תועלת הייתי משתמש בנוזל קירור פשוט וזול, גם ככה בתסריט הכי קיצוני לא תראה הבדל של יותר ממעלה בהשוואה לנוזל "יוקרתי"

אם תשים 20 ליטר,או למעשה מעל 10 ליטר לא תצטרך רדיאטור(כל עוד אתה לא מתכוון לעבור

לגור במדבר סהרה...)

פורסם

תודה =)

אבל האם מיכל 20 ליטר באמת יתן ביצועים טובים יותר ממיכל ליטר אחד?

אגב, איך אתה מתרשם מהMaze4?

בוודאי. ככל שיש יותר נוזל במערכת כך הוא יתחמם לאט יותר. בכל אופן רשמתי ש20 ליטר יהיו מעל ומעבר בגלל שבשלב מסוים השיפור בטמפ' נעשה קטן מדי, ולכן גם 10 ליטר יעשו את העבודה.

התרשמתי מאוד לטובה מMAZE4. דבר ראשון הוא נראה טוב וההתקנה נוחה וקצרה. דבר שני הוא בשימוש אצלי כבר 4 וחצי חודשים 24/7 ללא דליפות (מה שאגב מנפץ את המיתוס על צנרת ג'נרית). הטמפ' נשארה טובה כפי שהייתה (48-49 מעלות במאמץ בצהרי יום קיצי, 45-46 במאמץ עכשיו), וכשפירקתי את המערכת לניקוי לפני מספר ימים הופתעתי לגלות שהבלוק נקי כמעט לחלוטין. DD עשו עבודה טובה מאוד עם המוצר הזה, ומומלץ ללכת על גירסת הAcetal בעלת ביצועים זהים אבל עם תאימות למספר רב יותר של כרטיסי מסך

אם תשים 20 ליטר,או למעשה מעל 10 ליטר לא תצטרך רדיאטור(כל עוד אתה לא מתכוון לעבור

לגור במדבר סהרה...)

מים בכמות גדולה יתחממו לאט אבל ללא רדיאטור גם הם ירתחו בסופו של דבר

אם אתה בכל זאת מתכנן מערכת ללא רדיאטור, צנרת מנחושת תעזור מאוד

פורסם

Zzzz - אפשר קישור לחנות שאתה מתכוון להזמין ממנה את המשאבה והצנרת (הXxx) .. ;)

פורסם
  • מחבר

לפעמים עדיף להזמין הכול מאתר אחד (אפילו שהמוצרים בו טיפה יותר יקרים מאתר אחר) כי אתה משלם משלוח פעם 1 .. תעשה את החישוב הזה..

בקשר לנוזל - מבין את החששות שלך והם לגיטיימים אבל באמת שאין ממה לחשוש.. תרכיב הכול מחוץ למחשב ותריץ כמה ימים לבדוק נזילות..

אני אשתדל להזמין הכל מחנות אחת. תודה על העצה :)

בוודאי. ככל שיש יותר נוזל במערכת כך הוא יתחמם לאט יותר. בכל אופן רשמתי ש20 ליטר יהיו מעל ומעבר בגלל שבשלב מסוים השיפור בטמפ' נעשה קטן מדי, ולכן גם 10 ליטר יעשו את העבודה.

התרשמתי מאוד לטובה מMAZE4. דבר ראשון הוא נראה טוב וההתקנה נוחה וקצרה. דבר שני הוא בשימוש אצלי כבר 4 וחצי חודשים 24/7 ללא דליפות (מה שאגב מנפץ את המיתוס על צנרת ג'נרית). הטמפ' נשארה טובה כפי שהייתה (48-49 מעלות במאמץ בצהרי יום קיצי, 45-46 במאמץ עכשיו), וכשפירקתי את המערכת לניקוי לפני מספר ימים הופתעתי לגלות שהבלוק נקי כמעט לחלוטין. DD עשו עבודה טובה מאוד עם המוצר הזה, ומומלץ ללכת על גירסת הAcetal בעלת ביצועים זהים אבל עם תאימות למספר רב יותר של כרטיסי מסך

מים בכמות גדולה יתחממו לאט אבל ללא רדיאטור גם הם ירתחו בסופו של דבר

אם אתה בכל זאת מתכנן מערכת ללא רדיאטור, צנרת מנחושת תעזור מאוד

האם אתה ממליץ על הMaze4 על פני הMCW60?

Zzzz - אפשר קישור לחנות שאתה מתכוון להזמין ממנה את המשאבה והצנרת (הXxx) .. ;)

Xxx = חנות הדגים בצומת כרכור+חנות כלי בית שנמצאת 2 דקות הליכה ממני (בנחלת שבעה למי שמכיר) :)

רדיאטור בלי מאווררים עליו [=פאסיבי] יתן ביצועים הרבה פחות טובים?

פורסם

האם אתה ממליץ על הMaze4 על פני הMCW60?

שני הבלוקים איכותיים באותה רמה, אבל MCW60 עדיף כי בד"כ מקבלים איתו סינקים איכותיים לזכרונות

להשוואה משולשת (כולל הבלוק MP-1) כנס לכאן:

http://www.3dxtreme.net/index.php?id=3gpublockcomparison1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים