פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים אני משתמש וזה התוצאה: (לא מומלץ לבעלי מודם 56! ;D ). מי שמשתמש תראו גם אתם את ה-DeskTop שלכם בבקשה!
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים אני לא אוהב את התמונה שלך.אבל גם אני משתמש בתוכנה וממש אוהב אותה .(אין לי שום כוונה להעלות את התמונה של הדסקטופ שלי לפה)
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים גם אני משתמש בSTYLEXP, אבל רק בVS של זה שמשנה את מראה הכפתורים, אני לא אוהב את כל הרקים האלה והטפטים לשלחן העבודהאני משתמש בECLIPS OSX
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים אני אישית משתמש בwindows blinds לstyelXP כול הסקנים שמצאתי תמיד היו לwindowsblinds אש עברתי.תמונת רקע אין לי כוח לעשות אבל יש לי את הסקין של nvidia רק עם תמונת רקע יותר יפה
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים אבל מה רע ברקע?ברוב המקרים השילוב של האייקונים שעל הDESKTOP גורם לתמונת הרקע הכי יפה שתמצא להראות אפילו יותר מכוערת מהזקן של עראפת!אם אתה מבין למה אני מתכוון!במקרה הפחות גרוע זה פשוט שילוב לא מוצלח!
פורסם 2002 בנובמבר 1323 שנים יש רק בעיה אחת... זה ל30!!! יוםומשום מה לא הצלחתי לפרוץ את זה... :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint:aint do that! ;Dנ.באיזה VS זה בתמונה שצירפת?
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים אני גם חסיד גדול של StyleXP ואני משתמש בה בקביעות ואם גם אתה רוצה להשתמש בה בקביעות ( ) אז צור קשר ב- ICQ 76685627
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים מחבר ה-VS שאני משתמש הורדתי מהאינטרנט קוראים אותו - BigGrace/Seawood והורדתי אותה מ - www.wincustomize.org
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים ה-VS שאני משתמש הורדתי מהאינטרנט קוראים אותו - BigGrace/Seawood והורדתי אותה מ - www.wincustomize.orgאני לא מוצא שם VS לSTYLEXP...
פורסם 2002 בנובמבר 1523 שנים אני לא מוצא שם VS לSTYLEXP... בגלל שאין שם! יש ב- ThemeXPכל הסטיילים האלה סתם דופקים את המחשב....ברור שלא כדאי להשתמש בהם אם יש לך פנטיום 166 ;D אבל סה"כ הם לא כאלו כבדים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.