פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני אענה על השאלה הזאת ואני בטוח שכולם יסכימו איתי:כי הם רוצים עוד כסף.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני אענה על השאלה הזאת ואני בטוח שכולם יסכימו איתי:כי הם רוצים עוד כסף.צריך לעשות פוסטר של מה שכתבת בחנות שלהם אני כל ךכ מסכים איתךועלק הם רושמים קנינו את זה בזמן אחר אז זה עלה יותר ואצלהם זה בכלל אותו מחיר..כל כך שטויות במיץ..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר ^ עזוב את זה מה שיותר מגוכך זה שהם עברו "טכנולוגית צביעה מתקדמת"....צריך לירות במי שאמר את זה...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לא רק ברמקולים יש הבדל במחיר בגלל הצבע : צורבים שחורים תמיד עלו 10-20 שקל יותר ,הייתה תקופה שגם רסיברים כסופים/זהובים עלו יותר
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים בעניין הצורבים זה דיי נורמלי.הרבה פעמים קורה שהחנות מקבלת סטוק של צורבים לבנים, ופאנלים שחורים בנפרד, וההרכבה היא עליהם ולא ישירות מהקופסא...חוצמזה אל תשווה 10-20 שקל הבדל ל 300 כמו עם הרמקולים.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים 300 שקל הבדל?! על צבע? יו, לאן הגענו :\ צורבים עוד אפשר להבין כמו שוועטוס אמר, אבל זה ממש מממש מטומטם. מה שנקרא, רק בישראל.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תראו אפשר להבין אותם.צבע עולה כסך.שכר לפועלים (אלא שצובעים).מע'מ על הצבע ומע'מ על שכר העובדים.מע'מ על כל הסכום שיצא.רווח לחנות.מע'מ אחרון על הכל.מצד שני מי קונה דברים כאלה בבאג?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לדעתי המחיר שונה כי יש פס ייצור של צבע מסויים ובשביל להוציא צבע אחר צריך לשנות/להוסיף פס יצור ....והחברה מעוניינת לעשות מזה גם כסף!!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני לא מבין על מה אתם מדברים בכלל...היצור והצביעה לא מתבצע בארץ.בחו"ל המחירים זהים לכל הצבעים של אותו דגם.אז איזה סיבה יש לבקש שקל אחד יותר על צבע מסויים??
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אם לא הבנתה הרמקולים האלה עולים אותו דבר בכל מקום חוץ מבבאג...^ הקדמתה אותי בשנייה. גררר
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אבל פה אתה מדבר על הבדלים של מאות שקלים. לא שאני אומר ש-20 שקל זה מוצדק, אבל זה סכום זניח, לעומת הרמקולים ששם ההפרשים הם של מאוד שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.