פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים פעם ראשונה שאני שומע שמישהו קיבל באן מgmail נשמע לי שהשתמשת בשירות שלהם לרעה, ואם זה ככה אז מגיע לך. ובלי קשר אני לא מאמין שיש דרך לעזור לך (אלא אם כן יש כאן מישהו שעובד בגוגל ואחראי על חשבונות gmail, מה שלא נראה לי :)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני מכיר את שיטות נהלי חסימות המייילים של GMAIL לא רע בכלל, ונשמע לי שהחומר שאתה צריך להוציא משם מהר הוא תוצאות PHISHING, כי זה וSPAM זה שתי הסיבות הכמעט בלעדיות שמישהו יתלונן על התיבה שלך ויביא לסגירתה.אם אני צודק, אל תטרח לענות, פשוט תעלם מפה.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני מכיר את שיטות נהלי חסימות המייילים של GMAIL לא רע בכלל, ונשמע לי שהחומר שאתה צריך להוציא משם מהר הוא תוצאות PHISHING, כי זה וSPAM זה שתי הסיבות הכמעט בלעדיות שמישהו יתלונן על התיבה שלך ויביא לסגירתה.אם אני צודק, אל תטרח לענות, פשוט תעלם מפה.עד כמה מישהו יכול להיות מפגר בשביל לעשות שימוש בשרתים של Gmail, כשיש כל כך הרבה דרכים יותר מתוחכמות. טוב שלרוב האנשים מהסוג הזה אין הרבה שכל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.