פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה,גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר...אם מישהו יכול לעזור...תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אם אתה מתכוון להורדה ב אי מיול או טורנט או דברים כאלהאז זה צפוי כי כנראה לא פתחת את הפורטיםאם זה לא בתוכנת שיתוף אז תרשום את השם של המוצר וננסה לעזור
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים ואיך פותחים את הפואטים הרצויים (גם לי יש בעיה דומה הפכתי את המודם מחייגן לראוטר דגם אלקטל)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר ראוטר 3com דגם 3crwe554g72t והכוונה היא לא רק באימיול ובכאלה....הפורטים פתוחים ואין לי low id ...פשוט הרצתי בדיקה עם הראוטר ובלעדיו והמהירות קטנה בחצי...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אם צריך עוד פרטים תודיעו לי, אני מקווה שהבעיה נוצרה רק מהגדרות לא נכונות או משהו בסגנון...
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר מישהו יודע לפחות מי אמור לנסות לפתור לי את הבעיה, החברה שממנה קניתי את המודם או hot? (למרות שכשאני מחבר את המודם בלי הראוטר אין לי בעית מהירות)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים הקפצה היא אסורה. אנא קרא/י את חוקי הפורום.זוהי אזהרה 1 שלך מתוך 3. בשלישית את/ה תנעל/י/תורחק'י מהפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.