עבור לתוכן

מתגייס עוד חצי שנה. יש הצעות מזקני האומה?

Featured Replies

פורסם

אני יודע...

אבל יש לי הורים..

מה לעשות..?

אם הייתי יכול תאמין לי שלא הייתי בחור המפגר הזה שקוראים לו: "מדינת היהודים (המפגרים)" "א"י".

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אווווווווווו ווואאההה

לא חשבתי שזה יהיה כך שאני אחזור.....

קודם כל תודה על ההצעות..

דבר שני כפי שצינתי אני מתכוון לעשות שירות

רק לא קרבי.. ::)

(סיפורים שמעתי והתפקחתי)

אשמח לשמוע עוד הצעות שנוסו/רעיונות  ::)

עריכה: בקשר לרעיון של KackAss

צריך לבוא שיפור קטן.....

היו צריכים לגרש אותו לחול!! cwm21.gif

פורסם

היו צריכים לגרש אותו לחול!!  cwm21.gif

אחרי שהבאתי לך את המאוררים :nono:

אבל יכוליות..

אולי לא היתי פותח ת'ראש. ;D

פורסם

דבר ראשון אתה צודק, כל אחד יכול להשתחרר מהצבא אם הוא רוצה,למרות שאין לי מושג למה לו לעשות דבר טיפשי שכזה כי הוא ייתקל בקשיים במציאת עבודה, ואתה יודע למה אחד הקריטריונים בקבלה לעבודה הוא שירות צבאי? כדי למנוע מצב שישראלים כאלו שתיארת יתקבלו לעבודה לפני שהם קיבלו משמעת נאותה שאותה הם קיבלו בצבא.

נ.ב

איפה לעזאזל למדת?

אבל אלה הם בדיוק האנשים שמגיעים לצבא.

נ.ב

בחט"ב למדתי בדרום ת"א, בתיכון "למדתי" שנה אבל כמעט ולא באתי.

פורסם

את'לון - עשית בגרות אקסטרני?

פורסם

תיגש ל קב"נ  ותגיד לו שאתה לא מיתגייס

בלי המחשב שלך  ;D ;D

:lol:

פורסם

את'לון - עשית בגרות אקסטרני?

אני לא הולך לענות לך על השאלה הזאתי.

פורסם

Ok :-X

פורסם

דבר ראשון אתה צודק, כל אחד יכול להשתחרר מהצבא אם הוא רוצה.

צודק.

...כי הוא ייתקל בקשיים במציאת עבודה, ואתה יודע למה אחד הקריטריונים בקבלה לעבודה הוא שירות צבאי?

זה כל כך לא נכון, מניסיון שלי עם חברות היי-טק הסעיף "שירות צבאי" הוא בונוס וזהו. כאשר תבוא לרעיון עבודה וישאלו אותך אם שירתת, תגיד שלא כי יש/היתה לך בעיה רפואית (תמציא איזו מחלה קלה) ובגללה נאלצת לקחת תרופות לתקופה ממושכת והצבא לא רצה לקבל אותך לאחריותו במהלך הטיפול.

כדי למנוע מצב שישראלים כאלו שתיארת יתקבלו לעבודה לפני שהם קיבלו משמעת נאותה שאותה הם קיבלו בצבא.

משמעת, אולי התכוונת לתואר דוקטורט בהקטנת ראש(לא מתכוון לקרבי).

נ.ב.

עוד דבר אחד, אם תרצה להתקבל לעבודה יש אחרי צבא, אין סיכוי , כי כל הידע שצברת מהלימודים שלך הלך לאיבוד כי לא השתמשת בו 3 שנים(במקרה הטוב).

פרופיל חדש

פורסם

נ.ב.

עוד דבר אחד, אם תרצה להתקבל לעבודה יש אחרי צבא, אין סיכוי , כי כל הידע שצברת מהלימודים שלך הלך לאיבוד כי לא השתמשת בו 3 שנים(במקרה הטוב).

פרופיל חדש

זה כ"כ נכון!

גם אם תרצה ללכת לאוניברסיטה אתה תהיה בבעיה כי שכחת הכל ולא החזקת עט ביד שלוש שנים. יצא לי לפגוש אנשים שהתחילו להשלים לימודי תיכון אחרי הצבא ואתה לא מתאר לך כמה האנשים האלה היו מיסכנים. אני זוכר שאחד אמר, בטון מתוסכל מאוד, שקשה לו לרשום מספרים כי הוא שלוש שנים לא ראה מחברת מתימטיקה.

פורסם

את'לון מה עשית בבית כל הזמן הזה?

בכל מקרה... אני הלכתי לעתודה - 3 שנים של לימודים חופשיים עם ראש פתוח ועם סטודנטים בלי ילדים מטומטמים מביה"ס

אפילו כל שאר העתודאים שהגיעו חברה טובים... למרות שגם בביה"ס היה בסדר... אין תלונות.

פורסם

את'לון מה עשית בבית כל הזמן הזה?

בכל מקרה... אני הלכתי לעתודה - 3 שנים של לימודים חופשיים עם ראש פתוח ועם סטודנטים בלי ילדים מטומטמים מביה"ס

אפילו כל שאר העתודאים שהגיעו חברה טובים... למרות שגם בביה"ס היה בסדר... אין תלונות.

מה הכוונה בבית?

פורסם

בקשר להודאות הקודמות שלך athlon:

תפסיק כבר לחשוב שאתה כל כך מיוחד ויוצא דופן מכולם, כי כמו כולנו אתה תקוע פה בישראל עם החברה הגרועה הזאת, אז מספיק להתבכיין שאתה לא חלק מהחברה.

עכשיו בנוגע לעניין הצבאי, מה שהכי עוזר זה פרוטקציה, שאני מניח שאין לך, אז תתחיל לשאול יחסית מוקדם איפה אתה יכול לשרת ותנסה לגלות תנאי קבלה וכו.. אולי זה יעזור.

פורסם

כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה..

אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי

מה שכן...

אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות).

התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר

שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית....

אשמח אם תענו לי כאן

או תפנו אלי לICQ 105226575

תודה

תגיד ש Atlon הוא חבר שלך :lol: :lol: :lol:

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זה כ"כ נכון!

גם אם תרצה ללכת לאוניברסיטה אתה תהיה בבעיה כי שכחת הכל ולא החזקת עט ביד שלוש שנים. יצא לי לפגוש אנשים שהתחילו להשלים לימודי תיכון אחרי הצבא ואתה לא מתאר לך כמה האנשים האלה היו מיסכנים. אני זוכר שאחד אמר, בטון מתוסכל מאוד, שקשה לו לרשום מספרים כי הוא שלוש שנים לא ראה מחברת מתימטיקה.

נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים