עבור לתוכן

אחסון אתר - בארץ או בחו"ל?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...)

שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

מן הסתם אם האכסון יהיה בארץ המהירות בארץ תהיה יותר טובה. ואם ישראל זה קהל היעד שלך, למה לאכסן אותו בחו"ל?

פורסם
  • מחבר

מן הסתם אם האכסון יהיה בארץ המהירות בארץ תהיה יותר טובה. ואם ישראל זה קהל היעד שלך, למה לאכסן אותו בחו"ל?

אני מסכים שזה נשמע הגיוני שבארץ זה יהיה יותר מהיר. השאלה היא אם מישהו יודע כמה זה משמעותי. הסיבה לאחסן בחו"ל היא שזה פשוט יותר זול.

פורסם

הרבה יותר זול!!!!

פורסם
  • מחבר

אז מה זכות הקיום של חברות האחסון בארץ? יש הבדל מהירויות משמעותי? ואם כן, זה בכלל מורגש בupload או רק ב-download?

בחו"ל יש מקומות שנותנים 170GB ב-$10 לחודש, בארץ בסכום הזה מקבלים בקושי 170MB...

פורסם

אני מאחסן אתרים ורק בחו"ל, לא אוכל לעזור מבחינת הנתונים המספריים, אבל אני מרוצה מאד ולא רק מהמחיר אלא גם מהשירות און-ליין ובלי בלבולי מוח...(תשלח בפקס וסוף שבוע לא עובדים וכו')

אבל אוכל להציע להיכנס לאותם אתרים בחו"ל ולשאול את ה- support שלהם, בדרך כלל יש להם presale support והם עונים על כל שאלה ופירוט. לגבי הספקים בארץ זה הרבה יותר מסורבל כי לא עונים במייל וצריך להתקשר וזה נהיה מעצבן!

רק באמת תדאג שתהיה אופציה של שירות און ליין 24/7/365 זה מאד מקל על החיים.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

שמת לב במקרה איך מהירות ה-upload אליהם? בארץ ה-upload כל כך "לא משהו" (בחיבור אינטרנט ביתי) שאם לשים את האתר על שרת בחו"ל פוגע בביצועים זה יכול להיות איום. בכל מקרה, לשים לב שהשירות 24/7/365 זה טיפ טוב... תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים