פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים התקנתי היום אובנטו, אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, בחרתי שיעלה האובנטו, וכך קרה. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט למחשב, הפעם בחרתי להיכנס לווינדאוס, ומכאן הלאה, כל פעם שעשיתי ריסט, לא הייתה לי אופציה בכלל לבחור לאיזה מערכת הפעלה אני רוצה להיכנס והווינדאוס ישר עולה. עזרה?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים זה נראה שההתקנה לא התקינה את ה Boot loader (במקרה הזה אני חושב שזה GRUB ) ל MBR או לא התקינה אותו בכלל,בגלל זה המערכת משתמשת ב NTLDR.תגיד ה Ubuntu וה WINDOWS נמצאים על אותו הרד דיסק ?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר זה נראה שההתקנה לא התקינה את ה Boot loader (במקרה הזה אני חושב שזה GRUB ) ל MBR או לא התקינה אותו בכלל, בגלל זה המערכת משתמשת ב NTLDR. תגיד ה Ubuntu וה WINDOWS נמצאים על אותו הרד דיסק ? כן גם עשיתי לפי המדריך הזה אבל לא עזר: https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows אוף זה מעצבן
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים windows shouldnt touch mbr when you just boot into it.anyway, i'd suggest reinstalling grub (using livecd, for example).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.