פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים יש לי בבית כרגע שני מחשבים המחוברים בכבל מוצלב עם כרטיסי רשת רגילים והכל עובד לי מצוייןבזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עוד מחשב שלישי וברצוני לחבר אותו גם לרשתהבנתי שבשביל לעשות זאת צריך ראוטר או נתב אני לא צריך שיהיה אלחוטי מכיוון שיש לי את החוטים מועברים כבר בתוך הקירותרציתי לדעת מה ההבדל בין ראוטר לנתבהבנתי שאם יש לי נתב אני אצטרך שמחשב אחד יהיה מחובר תמיד לאינטרנט ואז המחשבים האחרים יוכלו גם להתחברואם יש לי ראוטר כל מחשב עצמאי מחובר לבד לאינטרנטועוד בעיה אני רוצה שיהיה אפשר להעביר קבצים ברשת בין המחשבים ולפי מה שהבנתי רק נתב עושה את זה האם זה נכוןואם יש לכם הצעות אחרות או בכלל מה כדאי לקנות???
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אם יש לך נתב(או ROUTER), אז הוא מתחבר לאינטרנט ומשתף את האינטרנט והקבצים(אלו שאתה בוחר שישותפו) בין המחשבים.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אם יש לך נתב(או ROUTER), אז הוא מתחבר לאינטרנט ומשתף את האינטרנט והקבצים(אלו שאתה בוחר שישותפו) בין המחשבים.הנתב עצמו משתף רק את האינטרנט בעזרת מנגנון הNAT שלו, וניתן להקים רשת מקומית ללא קשר לנתב (בהנחה שכל המחשבים מחוברים לסוויץ' או לצורך העניין לסוויץ' מובנה בן 4 פורטים בנתב ביתי). ניתן יהיה להקים רשת גם ברשת שאליה מחוברים כל המחשבים בסוויץ' ואין בה שום נתב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.