פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלוםקניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה....נ.ברשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה....תודה מראש לעונים
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים איפה אתה בודק..(תעלה תמונה ממנהל ההתקנים...)..תבדוק איזה ציפ יש על הכרטיס ותריץ עליו חיפוש..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר להביא תמונה זה סיפור בגלל שזה מחשב אחר וכמו שאתה מבין אין בו אינטרנטויש לי שאלה נוספת כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שהוא מצא חומרה חדשה וצריך להתקין אותה או דרך האינטרנט או דרך דיסקעכשיו התקנתי אתה ועכשיו שאני עושה ריסט זה לא מופיעה לי אבל כשאני נכנס להצגת חיבורי הרשת שלי לא מופיעה לי שם החיבור של הכרטיס רשת?מה זה אומר שה driver שהורדתי לא מתאים?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים שהוא מוצא חומרה תתקין לו את הדרייברים שהורדת (אם הם טובים)..הוא מודיע לך שהחומרה הותקנה בהצלחה..?ואם הוא לא מופיע תחת חיבורי רשת..(או מודמים אפילו) אז הוא לא מותקן..(תנסה אולי הזיז אותו מקום)...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אני נכנס להתקנה דרך התקייה ואז מתקין אותו ובסוף הוא מראה לי סיום בלי שום בעיות.תשמע כשאני מחבר אליו קבל ולמחשב שני הוא מדליק שם את האור כלומר שהוא מחובר טוב ללוח אם נכוןזה משגעה אותי כי זה הדרייבר היחידי שמתאים לכרטיס רשת שלי(ובדקתי וזה באמת מה שיש לי זה A-8139) הרצתי חיפוש באתר של החברה וזה הדרייבר היחידי....
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר בחיבורי רשת לא רואים אותו וזה מה שמשגעה אותייש אולי עוד שלב שצריך לעשות או משהוכדי אולי להחליף לו חריץ?(למרות שזה לא נראה לי כי הוא גם מקבל מתח וגם מזוהה כהתקן חדש)
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר טוב הזזתי אותו חריץ וזה עדין לא עובדעכשיו אמרתי לו לחפש עדכן חדש והוא אומר לי שהוא לא מותן כשאני נכנס למאפיניים שלו אני ראה שהוא מותקן אבל לא כמו שצריך...כשאני אומר לו להתקין מהתקיה שבה יש את הדרייבר הוא אומר שלא ניתן למוצא התקן להתקן זה(משהו כזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.