עבור לתוכן

בעיה עם התקנת כרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139

עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259

אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה....

נ.ב

רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139

עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה....

תודה מראש לעונים

פורסם

איפה אתה בודק..(תעלה תמונה ממנהל ההתקנים...)..

תבדוק איזה ציפ יש על הכרטיס ותריץ עליו חיפוש..

פורסם
  • מחבר

להביא תמונה זה סיפור בגלל שזה מחשב אחר וכמו שאתה מבין אין בו אינטרנט

ויש לי שאלה נוספת

כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שהוא מצא חומרה חדשה וצריך להתקין אותה או דרך האינטרנט או דרך דיסק

עכשיו התקנתי אתה ועכשיו שאני עושה ריסט זה לא מופיעה לי אבל כשאני נכנס להצגת חיבורי הרשת שלי לא מופיעה לי שם החיבור של הכרטיס רשת?

מה זה אומר שה driver שהורדתי לא מתאים?

פורסם

שהוא מוצא חומרה תתקין לו את הדרייברים שהורדת (אם הם טובים)..הוא מודיע לך שהחומרה הותקנה בהצלחה..?

ואם הוא לא מופיע תחת חיבורי רשת..(או מודמים אפילו) אז הוא לא מותקן..(תנסה אולי הזיז אותו מקום)...

פורסם
  • מחבר

אני נכנס להתקנה דרך התקייה ואז מתקין אותו ובסוף הוא מראה לי סיום בלי שום בעיות.

תשמע כשאני מחבר אליו קבל ולמחשב שני הוא מדליק שם את האור כלומר שהוא מחובר טוב ללוח אם נכון

זה משגעה אותי כי זה הדרייבר היחידי שמתאים לכרטיס רשת שלי(ובדקתי וזה באמת מה שיש לי זה A-8139) הרצתי חיפוש באתר של החברה וזה הדרייבר היחידי....

פורסם

מוזר..גם בחיבורי רשת הוא לא מופיע..?

פורסם
  • מחבר

בחיבורי רשת לא רואים אותו וזה מה שמשגעה אותי

יש אולי עוד שלב שצריך לעשות או משהו

כדי אולי להחליף לו חריץ?(למרות שזה לא נראה לי כי הוא גם מקבל מתח וגם מזוהה כהתקן חדש)

פורסם

כמו שאמרתי אין לך מה להפסיד תנסה..

פורסם
  • מחבר

טוב הזזתי אותו חריץ וזה עדין לא עובד

עכשיו אמרתי לו לחפש עדכן חדש והוא אומר לי שהוא לא מותן כשאני נכנס למאפיניים שלו אני ראה שהוא מותקן אבל לא כמו שצריך...

כשאני אומר לו להתקין מהתקיה שבה יש את הדרייבר הוא אומר שלא ניתן למוצא התקן להתקן זה(משהו כזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים