עבור לתוכן

בעייה עם המהירות של האינטרנט ממש משתגע פרטים מלאים בפנים

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה של הוט ו013

ומאז שהחליפו לי מודם (היה מתנתק לי כל הזמן) הביאו לי טריון המודם ההכי איטי בעולם (היה לי את ה3COM בצורת סנפיר כריש עוד מהנסיינים 7 שנים של אינטרנט נורמאלי) הגיע הפסקת חשמל בבית וכנראה שרפה את המודם החליפו לי את המודם לטריון הכי איטי בעולם

החליפו לי אותו גם לתומפסון חדש בניילון ממש חדש

ומשום מה במודם הראשון (3COM) היינו מורידים אני ואחי במהירויות מצויינות וכרגע זה מוריד לנו ממש לאט בקושי מוריד לי על 5 כשהאימיול אצל אחי פתוח (אני מדבר על זה שאני מוריד מטוררנט מהיר ומפאבים מהירים)

ממש איטי

כבר כמעט 5 שבועות אני רודף אחרי הוט ו-013 ומתלונן על המהירות הם חושבים שמחשב אחד מוריד השני צריך ליהיות מכובה כוס.... אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט הזה ונשאר לי עוד 8 חודשים התחייבות ל013 המסריחים האלה כבר ממש נשבר לי מכל האינטרנט החרא הזה

013 טוענים שהבעייה בתשתית והוט טוענים שזה בעייה בספק תראו מה

המדינה שלנו כולם מפילים על כולם אני כבר ממש לא יודע מה לעשות

חבר'ה אולי מישהו יכול לעזור לי בבקשה

אין לי חייגן ביטלתי אותו עוד מאז שהומצא החייגן הזה מה שאמור לגרום להפעלה מהירה יותר ונוחה לפי דעתי

בכל מקרה נשבר לי

יש פה טכנאים שיכולים לעזור לי בבקשה ולומר לי מה הבעייה בידיוק ומה עליי לעשות בנידון הזה

תודה רבה לכל העוזרים שיהיה פה אני מאוד מודה לפותר הבעייה הזאת

בתודה מראש

שבת שלום

זה המודם שהיה לי הראשון:

modem-3com.jpg

אחרי ההפסקות חשמל וזה משום מה נשרף בפנים משהו והביאו לי את זה:

terayon1.jpg

הוא היה מאוד איטי והחליפו לי למודם הזה שהמהירות שלו לא ממש יציבה בשני המחשבים:

thomson.jpg

יכול ליהיות שהבעיות הם במודם?

פורסם

התומסון מודם מעולה, אני לא רואה איך הוא יעשה לך בעיות

וגם אני מחובר דרך 013 (עם חייגן)

מנסיון של מעל 3 חודשים איתו אני יכול להגיד לך שהוא יציב מבחינת מהירויות ועובד שבועות רצוף בלי שום ניתוק ושם דעיכה במהירות, כמו שצריך להיות

מה שכן, יכול להיות שהעוצמות אצלך גבוהות או נמוכות מדי, מה שעלול לפגוע במהירות

אם אתה רוצה לעשות השוואות מהירות, פינגים וכו' קפוץ אלי ל-ICQ ונדבר (המספר בפרופיל)

פורסם
  • מחבר

בסדר הוספתי אבל אתה לא מאשר אותי בכל אופן יש למישהו פה פיתרון בבקשה בכל מקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים