פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מישהו זוכר בכלל כבר כמה זמן המצב שם נימשך? עד שלא משביתים לכול שדרות את החשמל אף אחד לא מדווח יותר על מה שקורה שם. מיסכנים התושבים שם באמת, זאת פשוט הפקרה לשמה. לממשלה לא אכפת כלל מהתושבים שם . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314346,00.html
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מה פתאום האתר הזה מלא שקרנים במדינה תיקנית כמו שלנו בחיים דבר כזה לא היה קורה!
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים זה לא שלאף אחד זה לא מזיז...פשוט לאנשים ה"נכונים" זה לא מזיז...אם זה מפריע לי, מה אני יכול לעשות בדיוק? :-\
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מה פתאום האתר הזה מלא שקרנים במדינה תיקנית כמו שלנו בחיים דבר כזה לא היה קורה! אתה מפגר?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שר הבטחון משדרות, אם לו זה לא מזיז, למה שזה יזיז למישהו.חוץ מזה, שחוץ מלמחוק את עזה, אני לא רואה ממש פתרון, וזה לא פתרון מעשי.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אתה בטוח? כי הוא באמת מחזיק בדעות שמאלניות קיצוניות שכאלה, כך שזה לא מפתיע אותי יותר מדיי..
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים חברים, אני תושב שדרות ואני חי עם הקסאמים 6 שנים ברצף!בתאריך 14/7 נחת קסאם בבית שלי והרס לי אותו ואני יודע בצורה הכי מדוייקת מה המשמעות של המילה "קסאם".אתמול זה היה איום מה שהלך פה.. חזרנו מטיול בכינרת ופתאום איך שניכנסנו לעיר נשמעה המערכת כריזה "צבע אדום" היינו בתוך הרכב עוד לא הספקנו לצאת וכבר שמענו פיצוץ אדיר!!!! שאותי החריש לשניות ספורות.איך שנשמע הפיצוץ חצי משדרות נהייתה בחושך מ-ו-ח-ל-ט !אילו רק הייתה לי האפשרות לדבר עם בן אדם שבאמת יכול לעזור לי ולתושבים החרדים כאן. זה היה עושה לי טוב על הלב לי ולעוד כמה..
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים זה היה שחר אדום עד לפני חודש +יש ילדה בשם שחר היא בכיתה ב'. עכשיו תמיד שיש שחר אדום אז כולם היו צוחקים עלייה! היה על זה כתבה בעיתון המקומי שלנו שניקרא "דין וחשבון".מה שהצחיק אותי זה שצילמו אותה עם חולצה אדומה בכתבה חחחח..ולכן התחשבו בה והחליפו לצבע אדום!
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אתה בטוח? כי הוא אתה באמת מחזיק בדעות שמאלניות קיצוניות שכאלה, כך שזה לא מפתיע אותי יותר מדיי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.