עבור לתוכן

amd 2400 or intel 2.536?

Featured Replies

פורסם

הייתי לוקח את ה-AMD ותיתחדש ;D

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת היא שדווקא ברוב המבחנים הפנטיום 4 עוקף.

אבל מה זה משנה? קח AMD בגלל שהוא חם יותר ב20-30 מעלות ובגלל שהוא שווה ערך בביצועים לפנטיום 2.4 כשאתה יכול להרשות לך 2.53GHz.

כמה אפשר? לא נמאס לך כבר מהשטויות האלה?

אם זה באמת שטויות, אז למה לא תיקנת כלום אבל כלום ממה שרשמתי פה? אבל פשוט, כלום?

כי כל זה נכון.

ATHLON XP 2400+ אמור להיות שווה ערך בביצועים לפנטיום 4 2.4 והוא באמת בערך. תמיד יש סטיות אבל זה לפעמים לטובת הפנטיום ולפעמים AMD כך ששום דבר לא משמעי. הוא יכול להרשות לעצמו עוד את 2.53GHz אז מה השאלה פה בכלל?

מצטער להגיד אולי זאת הכללה אבל פשוט אתם ממש קנאים.

פורסם
כי כל זה נכון.

ATHLON XP 2400+ אמור להיות שווה ערך בביצועים לפנטיום 4 2.4 והוא באמת בערך. תמיד יש סטיות אבל זה לפעמים לטובת הפנטיום ולפעמים AMD כך ששום דבר לא משמעי. הוא יכול להרשות לעצמו עוד את 2.53GHz אז מה השאלה פה בכלל?

משפט כל כך נכון שאין לי אפילו מה להוסיף (אבל בכל זאת) AMD בתקופה קצת רעה, אין להם ממש איך להתמודד עם אינטל אז למה להתעקש ולקנות מהם?

פורסם
כי כל זה נכון.

משפט כל כך נכון שאין לי אפילו מה להוסיף (אבל בכל זאת) AMD בתקופה קצת רעה, אין להם ממש איך להתמודד עם אינטל אז למה להתעקש ולקנות מהם?

מה קשור? זה אומר שהמעבדים של AMD גרועים בגלל זה?

מספיק עם השטויות!

פורסם

לא גרועים, פשוט פחות טובים...

אני בכלל עוד עם מעבד של AMD במחשב ומאוד מאוד מרוצה מהקנייה שלי, היא הייתה הדבר הכי טוב לפני שנה ומשהו, אבל היום כשהמחירים של אינטל יותר משתלמים בפלח המסוים הזה של ה 2500 אין סיבה לקנות מAMD, לא רק שאין להם תשובה רצינית (לפחות בארץ), אלא מה שיש גם יותר יקר

פורסם

:smoke:

קודם כל, לך על הפנטיום. אבל...

אם יש לך מניות ב-AMD (כמו למרבית המגיבים עד עכשו לפחות)...

אם אתה שונא את העובדה שמרבית הפיתוח של הפנטיום מתבצע בישראל...

אם עכשו לקראת החורף, חסר לך תנור חימום (אבל תדאג לקנות מפזר)...

אם לא מפריע לך שהמילה "אחריות" על מוצר מקבלת משמעות קצת שונה מהמקובל אצל יבואני AMD.. .

אם אתה אוהב סיכונים דווקא ברגעים הקריטיים, כשלא בא לך עליהם...

...קח הימור... :lsvader:

והכי חשוב, תתחדש,

פורסם

אוי, איך אני אוהב את כל הניובים באתר הזה, המשתמשים עם שתי הודעות שבאים ואומרים ש-AMD זה חם, גרוע, חלש ושאין למעבדים של AMD אחריות. ונחשו מה? כל זה לא נכון. ::)

הפנטיום 4 2.53 יותר טוב מה-AMD 2400+. אלא מה? לאף אחד לא אכפת, כי שני המעבדים האלה לא רלוונטיים מבחינתי. כש-2400+ עולה פי שלושה כמעט מ-2000+, אני לא רואה סיבה להשקיע עוד כסף. בזבוז טהור של כסף. עדיף לקנות 2000+ (כן, של AMD, לא של אינטל) עם Radeon9700PRO ולסגור עניין. ככה מקבלים ביצועים טובים בהרבה באותו מחיר.

פורסם

האמתי...לא נעים לי להרוס את תאוריות הניוביס אבל אני באמת משתמש במחשב בתור מכשיר חימום...

החדר הכי חם בבית הוא זה של המחשב..

פורסם

אוי, איך אני אוהב את כל הניובים באתר הזה, המשתמשים עם שתי הודעות שבאים ואומרים ש-AMD זה חם, גרוע, חלש ושאין למעבדים של AMD אחריות. ונחשו מה? כל זה לא נכון. ::)

הפנטיום 4 2.53 יותר טוב מה-AMD 2400+. אלא מה? לאף אחד לא אכפת, כי שני המעבדים האלה לא רלוונטיים מבחינתי. כש-2400+ עולה פי שלושה כמעט מ-2000+, אני לא רואה סיבה להשקיע עוד כסף. בזבוז טהור של כסף. עדיף לקנות 2000+ (כן, של AMD, לא של אינטל) עם Radeon9700PRO ולסגור עניין. ככה מקבלים ביצועים טובים בהרבה באותו מחיר.

הוא לא עולה פי 3, הוא עולה פי 2.

פורסם

:smoke:

גב' MORIDIN, אני רואה שיש לך אלרגיה לניוביס... זה כואב?...

קצת קשה לך להבין שלא כל אחד עושה רק שיקול של כמה זה עולה לי, לא נורא, עוד תתבגר.

אבל עם עובדות לא מתווכחים.

להזכירך, בסך הכל מישהו ביקש עצה ולכל אחד הזכות להביע את דעתו.

כמי שרגיל להוציא את המקסימום מהמכונות האלה ב-20 השנים האחרונות, אז

א. לכבוד הוא לי להיקרא ניובי אצלך..

ב. תרבות העדר והעליהום - ממש לא הקטע שלי. עם כל הכבוד ל-AMD על האומץ והתחרותיות, אני עדיין מעדיף את המוצר הכחול-לבן (כמעט).

פורסם

the Athlon XP 2400+ is based on the 0.13 ThoroughBred B core, it's one of the more cooler AMD CPUs. it has been proven that this CPU, which runs at 1.93Ghz, can run at 2.5Ghz (around 3100+) with air cooling, with a bit more insane type of cooling it can reach 2.9Ghz (Dry Ice, LN2 and that type of shit) (around 4000+). on the other hand the Pentium 4 2.53Ghz is knewn to be one of the least overclockable and also know to be a very hot CPU. ofcorse with the Athlons you can unlock the multiplier allowing you to squeese alot more from you system.

not an overclocker? no problem. the Athlon XP 2400+ can still beat the Pentium 4 2.53Ghz in most non SSE2 enabled code.

and one more thing, which is no less important than the performance, the price, the Athlon XP 2400+ cost 1295, where as the Pentium 4 costs 1530, as you can see the XP is cheaper by 235 NIS, more than 1/2 the price of an Athlon XP 1600+*.

*prices are based on KSP

פורסם

::)

Well, well, very mature answer.

Text

..but tell me what about the rummors that AMD's strategy is to finish with the CPU's for end-users and concentrate ONLY on those for high end market (64bit and up)

Text

פורסם

עוד שנה שה2800 יראה נורמלי ה64BIT יהיה מיד אנד...

פורסם

האמתי...לא נעים לי להרוס את תאוריות הניוביס אבל אני באמת משתמש במחשב בתור מכשיר חימום...

החדר הכי חם בבית הוא זה של המחשב..

אוקיי, עברנו מטמפרטורה לפליטת חום.

הפנטיום 4 פולט יותר חום מאשר מעבדים של AMD.

1. גב' MORIDIN, אני רואה שיש לך אלרגיה לניוביס... זה כואב?...

2. קצת קשה לך להבין שלא כל אחד עושה רק שיקול של כמה זה עולה לי, לא נורא, עוד תתבגר.

3. אבל עם עובדות לא מתווכחים.

4. להזכירך, בסך הכל מישהו ביקש עצה ולכל אחד הזכות להביע את דעתו.

כמי שרגיל להוציא את המקסימום מהמכונות האלה ב-20 השנים האחרונות, אז

5. א. לכבוד הוא לי להיקרא ניובי אצלך..

6. ב. תרבות העדר והעליהום - ממש לא הקטע שלי. עם כל הכבוד ל-AMD על האומץ והתחרותיות, אני עדיין מעדיף את המוצר הכחול-לבן (כמעט).

1. חסר טעם להגיב על זה. באמת אין טעם.

2. נכון, יש עוד שיקולים, כמו טמפרטורה (?!)

3. אם עובדות באמת לא מתווכחים, ואני מבקש ממך שתפנים את זה.

4. לכל אחד הזכות להביע את דעתו, ודעתי היא שאתה טועה, וזכותי להביע אותה.

5. על לא דבר ;) שים לב שכתבתי במפורש "ניובי בפורום". מה שנכון מבחינה טכנית.

6. פנטיום 4, מוצר כחול לבן? כן, זה נכון. השאלה היא אם זה משנה שאתה תקנה את המעבד או מישהו אחר יקנה אותו. לצריכת המעבדים בישראל אין שום קשר לכך שבישראל מיוצרים ומפותחים חלק מהמוצרים של אינטל, והם לא יעבירו את ה-R&D שלהם למקום אחר דווקא בגלל שבישראל קונים הרבה אינטל, זה ממש לא משנה.

הוא לא עולה פי 3, הוא עולה פי 2.

הסתכלתי על פנדה, שם זה פי שלושה. בחנויות אחרות זה פי שניים, טעות שלי.

עוד שנה שה2800 יראה נורמלי ה64BIT יהיה מיד אנד...

עוד שנה ה-64bit יהיה חצי שנה בשוק, ולהזכירך המעבד הראשון של AMD שיצא, ה-3400+, יעלה $999. אז כנראה שזה לא יתרחש :P

פורסם

טוב, זה התוצאות שלי:

AXP1800+@AXP 2000+

עם וולקנו 6.

המעבד ב42C IDLE, 47C במאמץ.

WILL YOU JUST SHUT THE **** UP??

קניתי AXP 2000+ ב550 ש"ח, באותו מחיר כמו הלוח והזכרונות.

עכשיו תגיד שזה לא שווה, ושAMD חמים ב20-30 מעלות יותר, וד"א, ההיטסינק בחינם

עריכה ע"י biodome: אל תשתמש במילות גנאי בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים