עבור לתוכן

amd 2400 or intel 2.536?

Featured Replies

פורסם

שני המעבדים בסביבות אותו מחיר אז כבר אין את הקטע של החסכון בכסף אז איזה מעבד יותר טוב בביצועים?

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רוצה מעבד לאוברקלוק ?

פורסם

ה AXP2400+ עולה בביצועים על הP4-2533MHZ

פורסם
  • מחבר

לא אני לא עושה ולא אעשה שום אוברקלוק......

המחשב למטרת משחקים ואינטרנט........

אז ללכת על AMD בראש שקט?

פורסם

יאפ,תתחדש ;)

פורסם

לא אני לא עושה ולא אעשה שום אוברקלוק......

המחשב למטרת משחקים ואינטרנט........

אז ללכת על AMD בראש שקט?

כן, לך על הAMD בראש שקט.

פורסם

המעבדים אולי באותו מחיר.

אבל הלוחות לAMD זולים בהרבה.

מה גם שאם תיקח לוח לP4 עם RDRAM (מאוד מיותר) אז בכלל יהיה הפרש עצום.

ההפרש על שתי מערכות DDR יהיה ב300-400 זול יותר לAMD

פורסם

עוד יתרון לAMD זה בתמורה לכסף

לעומת זאת אינטל זה : מעבדים יקרים, לוחות, זכרונות (RDRAM)

פורסם

האמת היא שדווקא ברוב המבחנים הפנטיום 4 עוקף.

אבל מה זה משנה? קח AMD בגלל שהוא חם יותר ב20-30 מעלות ובגלל שהוא שווה ערך בביצועים לפנטיום 2.4 כשאתה יכול להרשות לך 2.53GHz.

פורסם

האמת היא שדווקא ברוב המבחנים הפנטיום 4 עוקף.

אבל מה זה משנה? קח AMD בגלל שהוא חם יותר ב20-30 מעלות ובגלל שהוא שווה ערך בביצועים לפנטיום 2.4 כשאתה יכול להרשות לך 2.53GHz.

כמה אפשר? לא נמאס לך כבר מהשטויות האלה?

פורסם

סקורפיון .... יש לי ניסיון עם מעבדי amd השונים עוד מהתקופה שהיית בגן ... amd k6 אם זכור למישהו .. "ניסה" להתחרות בפנטיום הראשון בהצלחה מועטה ביותר ... היו למעבד שגיאות ובאגים בלי סוף בייחוד באוטוקאד - לא יכל לרנדר - היה נתקע באמצע - k6-200, כנ"ל למקביל שלהם ב 486 , מאז אני לא מוכן לקחת את הסיכון או את הצ"אנס או איך שלא תקרא לזה בשביל 300-400 שקל פעם בתקופה כשאני קונה או משדרג את הדברים הכי חשובים במחשב שלי אני מעדיף לשלם את הסכום הנוסף הזה ולדעת שאם קרה לי משהו במחשב זה לא מהמעבד .

פורסם

יפה אמרת...

פורסם

צודק לגמרי, לא ממש רלונטי אבל.

כל הבעיות האלא נעלמו ממזמן, לעומת זאת בתחום המחיר והביצועים האינטל מנצח בהשוואה הספציפיצת הזאת והאמתי היא אפשר להאשים אותו, הוא מיועד להתחרות במעבד יותר איטי, ב 2.4.

והפורום הזה חייב להפסיק עם ההליכה העיורות אחרי אטלון, לפעמים מגמות בשוק מתהפכות ולמרות שזה לא מגניב לאהוד את מי שהכי פופלארי זה לא תמיד נכון.

פורסם

ייאלה. לי יש מעבדים כאלו בבית באוסף!

486DX4 100

AMD K-6 300MHZ

AMD K-6-2 500MHZ

AMDATHLON 1000MHZ-היה אצלי שנה מכרתי יותר מאוחר. וכמובן החלפתי לעוד מעבד...

AMD ATHLON XP 1800+

כולם של AMD כולם עובדים פצץ! מה הטענות שלכם? :AR15:

פורסם

דווקא ה 486 שלהם היה די נחמד ... אבל קח את הקיי 6 ... שים עליו אוטוקד 11 או 12 כמדומני היה בתקופתו

תנסה לרנדר משהו ..

דבר איתי אחרי זה ....

אה... ו אחרי שייתקע לך האוטוקד ... קח את אותה מערכת בדיוק (כן כן אותו הלוח ... ) שים בה מעבד אינטל פנטיום 200 mmx .... זה מה שהיה באותה תקופה , ואז תגיד לי ואללה ... צדקת ..

שמע ... אין לי כלום נגד שום מעבד. .. סבבה ... אבל מחשב זה מערכת כ"כ כ"כ מורכבת ... וכולם יודעים ואין אחד שלא נתקע לו המחשב פעם או פעמיים מסיבה כזאת או אחרת ... אז למה לנסות להיות יחודיים ומיוחדים ... הרי ראבק ... אתה לא קונה מחשב כל יום ... בממוצע מתחלף מעבד כל שנתיים שנתיים וחצי אצל כל אחד .... אז לא שווה לשלם סכום מסויים יותר ולדעת שאתה מקבל דבר שהוא הכי אמין שיכול להיות ?

אז יכול להיות שבבנצ"מרק מסויים תקבל יותר נקודות ... אבל לך תדע מתי ייתקע המחשב ואם המעבד לא אחראי לזה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים