פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אתם רואים ? ועוד אנשים אחרים אומרים שנשים לא יודעת לנהוג, תראו איזו אומנות, אין גבר אחד שיצליח לחנות את האוטו בצורה כל כך מושלמת X:
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים האמת שהיא יכולה להצטרף לסגל של PIMP MY RIDEסתכלו איך היא עצבה את האוטו בצורה חייתית!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים כנראה שהיה לי מזל בדיוק עברתי שם יום שיש בדרכי לבית, מזל שלא נתקעתי שם נהגת אחת בהלם? יצאה בזול..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני מסתכל על זה כבר 5 דקות ולא מצליח להביןאיך לעזלאל יוצאים מדבר כזה בחיים? ולא סתם בחיים אפילו בלי פציעות רציניות!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מזכיר לי את החנייה מהסרט אייס ונטורה.ובקרוב תראו הודעה למכירה: פיג'ו 206, ראשונה, כחולה, נהג יחיד, שנת 2004, 50 אלף קילומטר, ללא תאונות.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מזכיר לי את החנייה מהסרט אייס ונטורה.חח באמת היה קורעמה אתם צוחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!נראה אתכם עושים את זה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחח100 שקל לדביל שעישה את זה ראשון מהפורום
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים "אמ.....חמוד? -כה?אההה תקשיב...אני לא כ"כ יודעת איך להגיד לך את זה אבל...-כןן....?אתה זוכר את האוטו החדש שקנית לי?-נו?יש איתו בעיה קטנה?-בעיה? איזה בעיה כבר יכולה להיות איתו? הוא אתמול יצא מהמוסך!אמ....הוא קצת...-קצת...?הוא קצת הפוך. אבל הייי תיראה את הצד החיובי! לפחות למדתי לחנות ועוד בחינם האמצע ירושלים! :)"
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני מסתכל על התמונות 5 דקות ועדיין לא מצליח להבין איך היא הצליחה להביא את ה206 לכזאת תנוחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.