פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים איכשהו , כל הדוגמניות בזמן האחרון קשורות בצורה זו או אחרת למשטרה. הצרפתיה החושנית הזו צולמה דווקא בשעות היום. המיקום : צומת המטה הארצי , ירושלים. הזמן : יום שישי , 13 לחודש התוצאות : 1. נהגת אחת בהלם :s05: 2. כל שוטרי המטה הארצי בצומת. 3. כל צפון ירושלים פקוק . הערות: 1. התמונות צולמו בחטף , השוטרים כמעט עצרו אותי... 2. התמונות ללא עריכה - AS IS
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים דוגמנית?? האוטו הזה מכוער היה עדיף כבר לצלם את הנהגת - לפחות נדע מי הכשרוניתואיך היא הגיע לכזה מצב?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלח את התמונות לאיימייל האדום של ynet, יש סיכוי לא קטן שתקבל 5 דקות תהילה
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים כישורי חנייה לא רעים בכלל לנהגת ...זה לא קל להכניס את האוטו לתוך מקום כל כך קטן , ועוד בין מעקים .
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלח את התמונות לאיימייל האדום של ynet, יש סיכוי לא קטן שתקבל 5 דקות תהילהעדיף להשתדל להיות ראשון שמודיע זאת לקו החם של גל"צ ובתמורה (אם אתה באמת ראשון) לקבל צ'ק הביתה.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא חבל על האוטו?.. חח אהבתי את מה שכולם אמרו, "כישורי חנייה לא רעים" "ניסתה לעשות דריפטינג"
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים פשוט גדול.......... מצטער שאני משועשע אבל זה פשוט גדול, הדוגמנית הזאת נוגדת את חוקי הפיזיקה והגראוויטציה איך מגיעים למצב כזה?!?!?! חחחחחחחחח One french model + One fast car * iron pillar = PRICELESS -ג'ו
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים בתור בן אדם עם רישיון,אני ממש,אבל ממש לא מצליח להבין איך בכלל זה אפשרי לעשות את מה שהיא עשתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.