פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים עליתי על שילוב מעניין אימיש וקאזה ביחד כן לא צרייך להרים גבות קאזה בגלל הכמות הגדולה של המשתמשים ואימיש שיכולה לעשות פריויו אמיתי לא כמו של קאזה שלא עובד שתיהן עובדות על אותו מערכת קבצים כך שאפשר להתחיל חיפוס באימיש להתחיל להוריד ולעבור לקאזה ולהיפך (רק לסגור את הראשון ושהספריה תהיה אותה סיפריה )
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים הסברתי איך עושים זאת ידנית- פתח את האקספלורר ותכתוב שם http://127.0.0.1:1214שזה פונה לlocalhost בפורט של קאזה 1214(שים לב שיש לך כמה קבצים בshared folder ואין V ב Disable sharingואז תופיע לך רשימת הקבצים שעשית להם shareתוריד אותם מעצמך, 1.5 מגה לשניה ברוב הזמן, והparticipation level שלך יעלה..simple as that.
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים אני מוריד משהו מקאזה(לא משנה מה), וכשאני פותח את הלינק שלך זה מעלה לי את מה שיש לי בשיירד פולדר. אני יכול להוריד מה שיש לי בשיירד פולדר על ההארדיסק דרך האקספלורר, אבל מה זה לעזאזל עוזר לי להוריד קובץ שיש לי?! :-\ ???
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים יש לי שני פרקים של אחים לנשק שסיימתי להוריד בשיירד, וכשאני פותח את הלינק שלך זה מעלה לי אותם, אני יכול להוריד דרך האקספלורר, אבל מה זה לעזאזל עוזר לי להוריד קובץ שיש לי?! :-\ ???לא קראת את העמוד הראשון בת'רד הזה.nice-1 הזכיר את ה-Participation Level בקאזאא, ואמר שיש דרך לעקוף את זה. הדרך היא ע"י הורדת קבצים מעצמך, באופן שהוא כתב.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים OK.פתחתי את הלינק, הוא הציג מה שיש לי בשיירד פולדר, אבל כשאני לוחץ על אחד מהם הוא מעביר אותי למסך לבן ריק, וכשאני עושה SAVE AS TARGET, הוא אומר שהאקספלורר לא יכל לפתוח את הלינק, וההורדה מבוטלת!מה לעשות? :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.