עבור לתוכן

Gothic 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה מה שהתכוונתי מקודם על הטקסטורות

האדמה נראית כמו בוץ, זה בהגדרות טקסטורה נמוכות מחוסר זיכרון או מה?

• תגובות 327
  • צפיות 34.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בסדר לך תדע איזה גרסה של המשחק זה ..

וגם אם זה ככה פה ושם, זה לא נורא

פורסם

עלילה גוטיק 1+2 (נסיון II):

גוטיק1:

בתקופה לא ידועה בזמן ששוררת מלחמה בין האורקים לבני האדם ביבשת, הוקמה מושבת אסירים על אי,כדי שיכרו את המתכת הקסומה שיעזרו ליצירת הנשקים האפקטיביים נגד האורקים(נשקים רגילים כמעט לא עוזרים). העסק קצת השתבש כרגיל מכיוון ש-דמון נוראי מהגיהנום הפריע לקסם שנועד לכלוא את האסירים והפך אותו להרבה יותר גדול ובלתי אפשרי להשמדה(מין כיפה קסומה ענקית).

בערך באותו הזמן השתלטו האסירים על השומרים והפכו את המושבה לשלטונם הבלעדי ובכך הפכו את המלך לעבד שלהם מכיוון שרק הם יכלו לשלוח את המתכת הקסומה.

אתה מתחיל בתור אסיר אנונימי שמחפש לברוח מן הכלא הזה, רוכש חברים, נכנס לקנוניות ופולטיקות פנימיות, מפלצות ואורקים וכולי וכולי-המשחק מסתיים בזה שהצלחת להסיר את הכיפה שכלאה את המושבה וגם להביס את הדמון (SLEEPER).(כמובן שיש המון קצת באמצע).

גוטיק 2:

על אותו האי לאחר שקוסם רב עוצמה החייה אותך, מסתבר שאתה מבוקש, וכן צבאות אופל אדירים שכוללים דרקונים מאיימים להשמיד את כל האי ואת המקור היחיד של המתכת הקסומה, לאחר משימות רבות כל שנותר הוא לברוח מן האי לאחר שהבסת את מי שיכלת בדרך...

המשחק מסתיים שאתה באוניה עם ידידיך בדרך ליבשת, כשלכל אחד מהם יש סיפור מעניין כשלעצמו(לדוגמא מנהיג שכירי החרב "LEE" בשתי הגוטיקים הוא אסיר שהופלל ע"י המלך מלחץ יועציו והוא נשבע לנקום במלך בשל זאת).

גוטיק 3:

המלך הפסיד במלחמה ורק מעוז אחד נשאר , רוב ערי היבשת של בני האדם נכבשו ע"י האורקים, אתה נוחת עם ספינתך וידידך לתוך הארץ הכבושה ומשם בוחר מה שתרצה, אין טוב או רע, הגילדות הם פוליטיות והן שואפות לקדם את האינטרסים שלהם והמשחק לא מציג את האורקים כרעים יותר או פחות זו בחירתך שלך לגמרי למי להצטרף.

פורסם

תודה על העלילה

דרך אגב

עכשיו הנשקים במשחק השלישי הם כאילו עשויים מהאבן הזאת?

ומה, עדיין יש את הקטע שאם אני שולף נשק כולם יתעצבנו עליי? איזה באסה, ואם בא לי פתאום לרוץ עם נשק שלוף?

פורסם

מממ, נראה מעניין...צריך לשחק בזה בהזדמנות.

פורסם

תודה על העלילה

דרך אגב

עכשיו הנשקים במשחק השלישי הם כאילו עשויים מהאבן הזאת?

ומה, עדיין יש את הקטע שאם אני שולף נשק כולם יתעצבנו עליי? איזה באסה, ואם בא לי פתאום לרוץ עם נשק שלוף?

לא הורגים אותך שאתה עם נשק שלוף רק שולפים עליך גם וצועקים עליך שתרגע וכולי, זה גם בגוטיק 3.

יש מקומות נדמה לי כמו הטירה של ברון המתכת הקסומה(שהוא סתם אסיר מנייק שהרביץ לכולם והחליט שהוא המלך) שאם אתה רק נכנס בלי רשות-אז כולם הורגים אותך.

יש גם מקום כזה שראיתי בגוטיק 3, שזה הטירה של האורק הראשי שלא נותנים לך להכנס בלי רשות מיוחדת ואם אתה מנסה אז מכסחים לך את הצורה.

וכולי וכולי...

לגבי הנשקים מהמתכת(ORE זה מתכת)- לא כל הנשקים היו מהסוג הזה, רק הטובים ביותר(כמו של הפלדינים ושל קוטלי הדרקונים) אני מניח שבגוטיק 3 יהיה דברים חדשים....אגב בשתי הגוטיקים הקודמים התחלת מאפס מבחינת שלב וכוח, ופה אתה מתחיל ברמה שהיא די גבוהה(אבל יחסית ליבשת היא נמוכה).

פורסם

סבבה

ויש קווסטים מעניינים ומשימות צדדיות? או שזה רק עלילה ראשית אחת?

יש מהלכים ללחימה שאפשר ללמוד?

פורסם

הכל, זה משחק ארוך לאללה, יש משהו כמו 600 קווסטים צדדיים ואיזה 40 או 20 של המשימה הראשית(והם הרבה יותר מעניינים מאובליוויון!!).

לגבי מיומניות קרב, יש את המתנקשים שחיים במדבר ורק הם מלמדים את המיומנויות של לחמיה בשתי חרבות בו זמנית, יש כל מיני קומבואים, מכות חלשות מהירות ומכות SWEEPS תחתיות, ארוכות, המשחק הזה נראה לי יותר מפותח מבחינת קרבות מהמשחקים הקודמים, למרות ששמעתי מאנשים ששיחקו שהקרבות נגד אנשים הם מזכירים את אובליוויון(שאפשר לנעול אותם במכות שמהממות).

יש סרט ב GAMETRAILERS שמסביר ומראה את כל האפשרויות ממש מגניב על הקרבות למרות שרואים שם את היריבים מגיבים מוזר...

פורסם

פשש .. למדת את המשחק היטב אני רואה :]

אני מת כבר לשחק בו .. :)

פורסם

סתם שאלה,

עוד לא יצא לי לשחק באף משחק מהסדרה הזאת.

קראתי את העלילה, מה שנראה דווקא די אחלה.

ממש עושה לי חשק לשחק...

עכשיו האם המשחק דומה לFable:TLC או לOblivion או משהו בסגנון?

והאם המחשב הבא יכול לעמוד בדרישות.

AMD Athlon XP 2500+

Dual 256 (512 TOTAL) DDR RAM

ATI Radeon 9600 Pro

תודה מראש,

Next.

פורסם

השתיים הראשונים בלי בעיות בכלל על הגדרות מקסימליות, את החדש יהיה לך קצת יותר קשה...אני אוכל להגיד שהמשחק יגיע לידיים שלי...

פורסם

אתה תוכל להפעיל את המשחק בטוח , אבל לא אל תצפה להגדרות גבוהות

אבל את הקודמים לא יהיה לך בעיה כפי שכבר אמרו פה

בואנה למה המשחק מתעכב ... איזה קקי

פורסם

אתה תוכל להפעיל את המשחק בטוח , אבל לא אל תצפה להגדרות גבוהות

אבל את הקודמים לא יהיה לך בעיה כפי שכבר אמרו פה

אני לא ממש מצפה מהמחשב שלי להחזיק משחקים כאלו.

את Oblivion לדוגמא הרצתי על הגדרות מינימליות, ובסוף עוד עברתי לOldblivion (הפאץ' הזה שמשנה את המשחק בשביל מחשבים חלשים) ובכלל לא נהניתי ממנו. ]=

אני מקווה שאת G3 אני יוכל להריץ על מדיום בלי קרטועים לפחות.

פורסם

ואיך קונרו 6300 עם 76GS וג'יגה זיכרון יריץ את המשחק?

פורסם

על הגדרות בינוניות-גבוהות ברזולוציה 1024X768.

אני מניח כך לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים