פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אתה אמרת לי מה אני מגזים ואחר כך אתה שואל למה אני מביא יציאה כמו חיית מתחת סלע?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים פשוטה פשוטהזה נראה כאילו הם לקחו את המנוע של אנריל 2 ושידרגו אותו קצת עם שיידרים ואפקטים של אור וגנבו UI של איזה mmorpg קוריאני חינמיUnreal 2 UI של mmorpg קוריאני חינמיאני קורא לזה הגזמה ובטח פה לא אמרת שהגרפיקה סבירה , יותר אמרת שהגרפיקה דומה למשחק לפני 5 שנים
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מאוד מכוער הוא נראה, זה לא העניין קיצר הגרפיקה של גותיק 3 נראית אחלה לא יותר מדי טובה, אבל בטח לא רעהיכול להיות שהיא לא מצדיקה את הדרישות , אבל את זה נראה כשנשחק
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר בסוף אובליביון היה טוב בהרבה למרות מה שכולם אומריםוהמשחק באמת ניראה טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מה יש'ך נגד גוטיק?המשחק נראה מעולה מה אתה אומר שזה נראה כמו אנריל 2 שזה בכלל לא קשור זה כמו שתשווה באטלפילד לאובליויון(משחק ימי ביינים למשחק בזמננו או בעתיד הקרוב).אני הייתי נותן לגרפיקה 9 מתוך עשר רק לפי תמונות.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים ביחס לדרישות שלה הייתי נותן לגרפיקה 7.5-8אבל שוב אף אחד מאיתנו לא שיחק במשחק אז נראה לי שהדעה שלי תשנה אחרי שאני אשחק
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תראו אין לי כלום נגד גותיקכל מה שאמרתי שלדעתי הגרפיקה נראית לי סבירה לא יודע אולי בטריילרים הם שמו טקסטורות נמוכות או משהומה שחשוב לי זה הריאליסטיות של הקרבותמצידי שתשימו לי גרפיקה של drakan העיקר שנשקים יתקפו כמו שצריך, תיהיה תגובה מצד הדמות הנתקפת וכל זהולא כמו פעם במורווינד למשל שזה היה טק טק טק צ'ופ צ'ופ סלאש סלאש סלאש פגע לא פגע פגע לא פגעאו בדראקן שהיה צריך לעשות כל מיני קומבואים מחורבנים רק כדי להוריד שם מפלצת
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים האנשים והבתים -שום דבר חדש אבל הצלליות זה מאד יפה ;D בקטע שהוא הולך עם לפיד וכל תזוזה הכל משתנה יפה למי ששאל אם יש 2 חרבות והנה סרטון מערכת קרבות http://www.youtube.com/watch?v=61uICySnvMU
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים זה מה אמרתם לי חרב דו ידנית?חרב די ידנית יעני חרב ענקית כמו פטיש מלחמה שמחזיקים בשתי ידיים שזזה לאט אבל מפציצה בטירוף
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים איפה, יש שם בווידאו שתי חרבות רגילותרגע, כאילו אם נגיד לא אספתי חרב שנייה אז המשחק אוטומטית הופך את זה לדו ידני?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בשביל דרישות כאלה הייתי מצפה למשהו יותר טוב אבל המשחק הזה לפי הסרטונים לא מספק את הסחורה הוא לא מחדש והוא לא מיוחד בשום צורה שאני רואה...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מי שופט משחק תפקידים לפי סרטונים ?!בסרטונים אפשר לראות גרפיקה וקצת משחקיות.אבל מה שחשוב במשחקי תפקידים הוא האווירה, האינטראקציה עם הדמויות השונות והעלילה, וכל זה לא מופיע בסרטונים.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים האמת שכן הראו שמה דיאלוג אינטרקציה עם שומרים וקרבות... עם סרטונים כאלה לאובליוויון היינו רואים את האיכות שראינו כאשר שיחקנו במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.