פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא שיחקתי , אבל כן יש שם חרבות דו ידניות , וכן אפשר לחסום עם הנשק, או אפילו עם מגן ..(יד אחת מגן יחד אחת חרב..)יש שם כמה אופציות (חרב ל2 ידיים..., 2 חרבות , אחת לכל יד, חרב +מגן, ומעין מטה כזה שהוא גם דורש 2 ידיים)(פשוט הורדתי סירטון שמראה את הדברים האלה במשחק..)
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תחפש Gothic 3 ב gametrailers.com ותמצא את זה שם.הורדתי מלפני כמה דקות 3 סרטים שונים על המשחק וכולם מעולים.בעיקר תוריד את הערות המפתחים (יש 2 סרטים כאלו).
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים ראיתי את הטריילר נקרבות נראים דווקא נחמדים אבל חבל שאין שם אפשרות סיום כמו בdark messiah כמו להכניס ליריב בטן את הנשק ואז להעיף אותו אחורהומה מיוחד כל כך בגרפיקה שאומרים שהוא כבד? הגרפיקה נראית לי פשוטה כזאת...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים פשוטה מה קרה לך היא נראת לי קצת מעבר oblivion. פשוטה פשוטה זה נראה כאילו הם לקחו את המנוע של אנריל 2 ושידרגו אותו קצת עם שיידרים ואפקטים של אור וגנבו UI של איזה mmorpg קוריאני חינמי
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בסדר אני מגזיםלא אשמתי שחייתם מתחת לאיזה סלע עם גותיק 2 ורק עכשיו יצאתם משם
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שבסך הכל אני אומר שהמשחק נראה נחמד מאוד והגרפיקה סבירה ואתם עם ההייפ הזה כל רגע באים ומנסים לשנות את דעתיסבירה זה סבירה זאת דעתי מה קשה לקלוט פה?"לא מה אתה צוחק איזה סבירה זאת גרפיקה מעולה" מעניין לי את התחת
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא אמרתי שהגרפיקה מעולה , כי את זה אי אפשר לדעת כל כך כי הסרטונים לא משהוומה אכפת לי מה אתה חושב , למה שאני אנסה לשנות את זה ..אני אומר לך שאני חושב שהגרפיקה אחלה ואתה אומר לי חיית מתחת לסלע בגותיק 2 .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.