עבור לתוכן

איך מוודאים שהכרטיס מסך אכל את הOC ולא הקיא?

Featured Replies

פורסם

ובכן , הורדתי RIVA TUNER והתחלתי להשתולל עם הכרטיס מסך , ASUS GE FORCE FX 5700LE , העלתי את מהירות הליבה והזכרונות קצת , ותהיתי אם תוכלו לתת לי תוכנות לבדיקת יציבות ? אני חושב האמת שאני הולך לשחק באיזה משחק בשעות הקרובות בשביל לעשות REALIFE STRESSTEST אבל תוכנה גם אני מניח תראה ארטיפקטים , מישהו יכול להמליץ על כזאת ?

פורסם

3dmark06 אם עברת בהצלחה אין לך מה לחשוש

פורסם
  • מחבר
r link=topic=211429.msg1853857#msg1853857 date=1160700011]

וואי 200 מגה ענק ! , יש אולי יותר קטנים? ואגב , אני משחק CALL OF DUTY 2 על הגדרות גבוהות מהרגיל (בשביל לוודא שהכרטיס מסך על עומס) ותוך כדיי גם עוקב אחריי הטמפרטורה בRIVA TUNER , יש פה משהו מוזר... העלתי את תדר הליבה ל450 , ואת הזכרונות ל600 , הטמפרטורה במאמץ נעה בין 55-60 , שמעתי שאחריי אוברקלוק כזה וחצי שעה משחק הכרטיס אמור להגיע ל80 משהו כזה , האם זה אומר שאני יכול להתפרע עוד יותר , שהחיישנים דפוקים, או שיש סיבה לדאגה?

פורסם
r link=topic=211429.msg1853857#msg1853857 date=1160700011]

כרטיס מסך יכול לקרוס גם אחרי יותר משעה של עבודה רציפה שנראית יציבה

פורסם

יש לי את הVE על מחשב אחד בבית ואין עליו חיישן טמפ אז איך על שלך יש? כי אני יודע שגם על הLE אין ואחלה oc אני יכול יותר מ500 לליבה אבל אני צריך קירור טוב יותר מהסטוק והיזכרונות ל600 מדהים איך? הגעתי רק ל508

פורסם
  • מחבר
link=topic=211429.msg1853908#msg1853908 date=1160704563]

יש לי את הVE על מחשב אחד בבית ואין עליו חיישן טמפ אז איך על שלך יש? כי אני יודע שגם על הLE אין ואחלה oc אני יכול יותר מ500 לליבה אבל אני צריך קירור טוב יותר מהסטוק והיזכרונות ל600 מדהים איך? הגעתי רק ל508

היה מוקדם מדיי לחגוג , הגעתי ל521 לליבה ו620 לזכרונות , ואז המחשב התחיל להראות ארטיפקטים שאתה לא מאמין... ועוד במערכת הפעלה, בהתחלה דיי פחדתי , אבל אחר כך עשיתי REBOOT , ובשנייה שהמחשב עלה אמרתי לו להחזיר את הכרטיס לסטוק , וכל הלחץ כי אמרתי לRIVA TUNER לעשות APPLY OC AT STARTUP ... בכל מקרה , שיעורי הבית שלי הם לבדוק לפחות כמה שעות ליציבות לפניי שאני עושה את מה שעשיתי , לקנות קרור יותר טוב מסטוק , לא לעשות OC לפניי ששואלים פה כמה שאלות , לחכות שאנשים עם הכרטיס הזה או כרטיס דומה גם יענו עלייהן , וכמובן , ללמוד להעלות את WINXP בSAFE MODE שבו הWIN בכלל לא ייתן לRIVA TUNER להעלות את מהירות הכרטיס...

פורסם

גם לי יש את הכרטיס הזה.

העלתי ל 450 בליבה ורק ל 420 בזכרונות. אם אני מעלה יותר מזה בזכרונות אז כבר מתחילים להיות ארטיפקטים.

בליבה אני יכול להעלות עוד, אבל אני מפחד שיקרה משהו לכרטיס למה אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו.

ואיך הגעת ל 600 בזכרונות???? אני עם קירור סטוק...

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את הכרטיס הזה.

העלתי ל 450 בליבה ורק ל 420 בזכרונות. אם אני מעלה יותר מזה בזכרונות אז כבר מתחילים להיות ארטיפקטים.

בליבה אני יכול להעלות עוד, אבל אני מפחד שיקרה משהו לכרטיס למה אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו.

ואיך הגעת ל 600 בזכרונות???? אני עם קירור סטוק...

גם אני עם קרור סטוק , אבל ב620 התחילו ארטיפקטים מייד , ב600 זה יתחיל אחריי שעה ככה אני משער , צריך לבדוק את הנושא לעומק , אני אחזור אלייך

http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/

תריץ את זה כמה שעות טובות

יעשה , תודה על הלינק

פורסם

הכרטיס הזה חם אש ניראה לי אני יגיד לאחי שאני יקנה לו מתנה לימולדת קירור ויעשה לו oc גבוה יותר השיפור הראשון היה עצום

פורסם
  • מחבר
link=topic=211429.msg1854594#msg1854594 date=1160741985]

הכרטיס הזה חם אש ניראה לי אני יגיד לאחי שאני יקנה לו מתנה לימולדת קירור ויעשה לו oc גבוה יותר השיפור הראשון היה עצום

לפניי שהתחילו הארטיפקטים גם אצלי הוא היה מעולה , אבל אם הוא לא יציב אין טעם להמשיך בתדרים הנוכחיים, דרך אגב , מישהו יודע מה זה USE ALTERNATE DAEMON...?

פורסם

אני בטוח שאם אני יחילף קירור אני יוכל להביא מימנו עוד 100hz לזיכרונות ולליבה לכרטיס פשוט אין גבולות... חיפשתי בגוגל אין מידע על המקס שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים