עבור לתוכן

התלבטות בקשר למסכי 19 אינץ' (סמסונג , LG)

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו..

האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו?

ובנוסף שאלה נוספת, אני יודע שהמסך נגיד של הCRT שיש לי עכשיו שהוא ישן מאוד, הבהירות שלו נהרסה לגמרי, רציתי לדעת אם בLCD צפוי לקרות אותו דבר ? כי לפי מה שנראה המסכים של LG בכללי יותר בהירים משל סמסונג.

תודה לעוזרים :)

פורסם

יש לי את הסמסונג 931BF קיבלתי אותו לפני מספר ימים, ואני כמוך חרשתי את הפורום לגבי תשובות..ונחש מה ? לא תקבל תשובה חד משמעית.

אני החלטתי והלכתי עליו וקיבלתי החלטה מצויינת הוא תותח במשחקים, גלישה עבודה סרטים הכללללל !!!!!!!

אם אתה רוצה הדגמה, סע לחנות של באג יש להם אותו בתצוגה תגיד להם שידגימו לך איזה סרט ומשחק ותראה בעצמך...:)

תהנה...

פורסם

ראיתי במספר פורומים שונים, כולל כאן, כי לסדרת ה BF בעיות עם האוברדרייב שלה ולכן פחות מומלצת. הבעיה מופיעה לרוב במשחקים.

זמן רב רציתי רק סמסונג, אך בעקבות זאת החלטתי ללכת על ה 1970HR.

הזמנתי בפנדה, אני צריך להמתין כמה שבועות, אבל בסוף זוכרים רק איך אתה נהנה מהמסך ולא כמה זמן חיכית לו...

אני בחרתי להמתין.

פורסם

הבעיה המדוברת ב BF היא רק בסדרת 760/960.

פורסם

לא לפי מה ששמעתי, גם כאן וגם במקומות אחרים.

שווה להסתכן ? אני לא מוכן.

כל אחר יבחר את בחירותיו....

פורסם
  • מחבר

אכן הבעיה המדוברת הייתה בקשר ל760 ו960, ה931 לא נקטל כאן באף תגובה ובאף דיון וקיבל כאן רק שבחים.

אני חושב שאני אמתין מספר ימים עד שיגיע המסך לארץ ואולי אוכל להשוות.. ואם לא, ניקח החלטה וזהו :)

פורסם

איזה שטויותץ במיץ עגבניות, לפחות תקראו את הביקורות בצורה נכונה, אני גיימר ואני משחק בהמון משחקים Doom. bf2,need for sped,fifa וכל הבולשיט הזה...ולא ראיתי בעייה אחת עדיין !! אני נהנה מהמסךךךךך בצורה שחבל על הזמן, וזה עוד המסך ה- LCD הראשון שלייי

יSKYPC בדיוק קיבלואיזה 100 יח' של ה- 931BF והם מאוד זולים מרוב החנויות (בדקתי בזאפ), אני ממליץ בחום ה- 931..

פורסם

הבעיה המדוברת הייתה בדגמים הישנים יותר.

גם אנשים שקנו 760BF ו 960BF אמרו שזה לא כל כך מורגש כמו שאומרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים