פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים וואי פצצה אחי=] אני יקנה אותו השבוע או שבוע הבא ביחד עם המחשב.. ברזולוציה ב20 אינטש האייקונים לא קטנים מדי?! כי זה רזולוציה ממש גבוהה..
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר וואי פצצה אחי=] אני יקנה אותו השבוע או שבוע הבא ביחד עם המחשב.. ברזולוציה ב20 אינטש האייקונים לא קטנים מדי?! כי זה רזולוציה ממש גבוהה.. לא יודע, אני רגיל. אני על מסך 17" רואה ב-1280*1024.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים תתחדש אבל אני דווקא שמעתי שהשירות של LG חרא ואם יש תקלה בקושי אפשר להחליף את המסך (יש לי חבר שיש לו מסך חדש 19 אינטש של LG אם כמה פיקסלים שרופים...אוכל את הלב) אני מקווה שלך לא יקרה בכל אופן תתחדש ואחלה השקעה
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים כדי לחסוך את הבעיות עם הפיקסלים השרופים כדאי לקנות בחנות שמאפשרת לפתוח את הקופסא ולראות את המסך בפעולה לפני הקנייה, יש הרבה חנויות שמוכנות לתנאי הזה.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים הנקודה היא שהוא צריך להתרוצץ ממקום למקום במקום שיבואני LG יבאו ויחליפו לו את המסך...
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים חח כע צריך 5 פיקסלים שרופים כדי להחליף את המסך=/ והוא לא מסכים להוריד כי זה מה שLG החליטו..אני יבקש ממנו בחנות שאני רוצה לפתוח ולראות אותו מחובר למחשב ולראות אם אין בו פקסלים שרופים.. איך אני רואה את זה? כאילו איך אני בודק אם יש או אין?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים http://www.hye.co.il/download/files/warrenty_card_for_monitors_2183.pdfהאחריות של LG היא מ3 פיקסלים.וממתי צריך להתעסק מול היבואן בנושאים של אחריות, עושים את זה מול החנות, אם היא עושה בעיות ישר למועצה לצרכנות.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים 3 פיקסלים שרופים? אז למה לעזעזאל הוא אמר לי 5 פיקסלים שרופים שככה היבואן LG עושה והוא לא יכול לשנות לי את זה..
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים כי הוא מוכר. וישראלי.בכל מיקרה, כמפלט אחרון:http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47663
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים וואי סבבה אחי תודה האתר הראשון שהבאת לי על מה הוא? לא הבנתי מה הוא מראה..?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים וואי סבבה אחי תודה האתר הראשון שהבאת לי על מה הוא? לא הבנתי מה הוא מראה..? תעודת אחריות של ח.י. מחשבים, היבואן הרשמי של LG, מצוין שם בפירוש מעל 3 פיקסלים שרופים, האמת שיכול להיות שהמוכר הזה עובד עם יבואן אחר, אתה צריך לבדוק את התעודת אחריות שקיבלת עם המסך. ומה המועצה תעשה...? בתקווה שהיא תעשה את העבודה שלה כמו שצריך: טיפולה של המועצה לצרכנות בפניות הציבור מתנהל בשני רבדים במקביל: המישור הפרטני של סיוע לצרכן הפונה מול בית העסק עליו הוא מלין והמישור העקרוני. במקרים שבהם מתקבלות תלונות חוזרות על נושא מסוים, או במקרים של תלונות בודדות שעולה מהן עניין עקרוני, פועלת המועצה לקידום פתרון כללי, שיביא למניעת נזק לציבור כולו.
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים אנילא קונה אם לא נותנים לי לפתוח לחבר למחשב להריץ תוכנה וליבדוקאפילו KSP מוכנים לא נותנים ליבדוק לא קונים.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים ואיך אני רואה אם יש פיקסלים שרופים בחנות? אני פותח מחבר למחשב אבל איך אני ישים לב אם יש פיקסלים שרופים?ישר שמים לב? ורואים או שצריך לעשות משהו מיוחד? אני מפחד שאני לא ישים לב..
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אתה יכול לראות כשהמסך עובד ויש בו פיקסלים שרופים יש נקודות שחורות איפה שאמור להיות צבע...תשנה את החלונות תשם סרט ותראה אם יש איזה שהם נקודות שתמיד שחורות על המסך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.