פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים טוב רגע לפני קנייה זקוק לחוות דעתכם, גודל - 19"מטרה - משחקים.המסכים בהם אני מתלבט.Samsung 940BW - לפי המלצות חמות. מחיר 1550 + -מאפיינים טכניים4ומילי שניה זמן תגובה1:500ו יחס ניגודיות1440x900ופיקסלים רזולוציה מקסימליתלא זמיןו גודל נקודה300וcd/m² בהירותLG LCD 19 L194WT - טוב יותר "על הנייר"."19 גודל המסךMovie,Text,User,Normal אפשרויות תמונהTilt סוג מעמדכסוף צבע המסךמפרט טכני300cd/m² בהירות1440x900 רזולוציה1:2000 יחס ניגודיות5ms מהירות תגובה30~83kHz תדר אופקי56~75 Hz תדר אנכיזווית צפייה160°/160° זווית צפייהכניסות+ כניסה דיגיטלית DVI+ כניסה אנלוגית (DSVB-15)מידות43.5x22.6x37 כולל מעמד גובהX עומקX רוחבמשקל3.6 ק"ג נטו בק"גאחריות ושירות3 שנים משך האחריותXerox XM3 - בגרסא המשודרגת - אחריות 5 שנים, 3 בבית הלקוח + 2 על אלקטרוניקה (יבואן).5 שנות אחריות בבית הלקוח !!!מפרט טכני:יצרן: XEROXמסך: 19'' אינטש Active Matrix TFTסוג: מסך רחב 16:9רזולוציה מקסימלית: 1440X900צבעים: 16.2 מיליוןזמן תגובה: 5msבהירות: 300cd/m²ניגודיות: 800:1גודל נקודה: 0.285mmכניסות: 2X D-SUB, DVI
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים יש לך את האיכות של LG מול האחריות של XEROX.אם אתה שואל אותי,הLG,הרבה פחות סיכויים שהוא יתקלקל לך,ככה שאתה לא צריך עליו אחריות ל5 שנים.אבל תמידיכו ללקרות משהו,אל תתפוס אותי במילה.לעומת XEROX,מוצר לא ידוע, לאף אחד אין ניסיון איתו,ככל הנראה יתקלקל לך יותר מהר(שוב, זה רק מבחינת השם),ה5 שנים אחריות זה טוב אבל תלוי בך.אתה שואל אותי? לך על הLG,לא תצטער,זאת חייה מנצחת.אם אתה שואל למה לא דיברתי על הסמסונג,אז זה בגלל שהוא דיי יצא מהמשחק מאז שLG נכנסותפס את מקומו.בכל מקרה תעדכן אותנו מה החלטת.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר סבבה, אז גם אני פחות או יותר חשבתי ככה על הסמסונג והורדתי אותו מהפרק,העיניין שבקשר לאסרוקס, אם הוא היה מסך לא משהו היו נותנים לו אחריות 5 שנים?!?! ועוד 3 בבית הלקוח?עזוב 5 שנים... לא מעניין... 3 שנים בבית הלקוח??זה מראה שהם ממש מאמינים במוצר שלהם, אחרת אני לא מבין את זה.בשביל זה הדילמה הגדולה,LG אין ויכוח ידוע שזה שם וכנראה באמת הסיכוי לתקלות קטן...אבל נגיד ש... אם...לכן,קשה לי להחליט ואני ממש רוצה להזמין כבר...
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים שוב,הLG על הנייר טוב יותר.ניגודיות 2000:1 מול 800:1 לא נעלמת מהעין.חוץ מזה שהLG בא עם 3 שנים אחריות.תעשה את השיקולים שלך.אני כבר אמרתי לך:הLG יותר טוב,עם סיכויים(על הנייר) להתקלקל פחות.הXEROX לעומת זאת מגיע עם אחריות גדולה יותר אך הביצועים(ככל הנראה) פחותטובים מהLG.תראה,בסה"כ לא כל יום אתה משתמש באחריות,אבל כל יום אתה חש את האיכות.לא כך?שוב,שיקול שלך:איכות מול אחריות.מה אתה מרגיש,תלך עם זה.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שוב,הLG על הנייר טוב יותר.ניגודיות 2000:1 מול 800:1 לא נעלמת מהעין.חוץ מזה שהLG בא עם 3 שנים אחריות.אתה צריך לזכור שזה 800:1 זה יחס ניגודיות ססטית ו 2000:1 זה יחס דינמי. היחס הסטטי הוא ככל הנראה בסביבות ה 700:1...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אתה צריך לזכור שזה 800:1 זה יחס ניגודיות ססטית ו 2000:1 זה יחס דינמי. היחס הסטטי הוא ככל הנראה בסביבות ה 700:1...גם אחרי הניגודיות,לדעתי הLG יותר אמין(וכל הנראה יספק יותר סחורה).אזעכשיו זה מוריד לו בכלל את היחס:אמינות Vs אחריות.אני(ורבים אחרים) הייתי הולך דווקא על אמינות.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אהטוב נומרוב שחפרו פה על הL1970HR של LG אז כל פעם שאני רואה LG אני חושב עליו
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר רגע רגע,מישהו יכול להסביר לי בשורה הבדל בין סטטי לדינמי בניגודיות ואיך בכלל אני אמור לדעת מה יש בכל אחד?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים יש לך פה בפורום מלא ביקורות של אנשים על ה 940BW תריץ חיפוש ....מסך מעולה
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר יש לך פה בפורום מלא ביקורות של אנשים על ה 940BW תריץ חיפוש ....מסך מעולהביקורות אני יודע,אבל מה זה עוזר? יכול להיות שיצאו מאז מסכים טובים\משתלמים יותר, בגלל שכמה אנשים מנסיון חושבים שהמסך מעולה זה לא אומר שלא יצאו טובים יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא אמרתי שהמסכים האחרים שדיברת עליהם פחות טוביםאבל לפחות על ה 940BW יש לך קבלות ...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר לא אמרתי שהמסכים האחרים שדיברת עליהם פחות טוביםאבל לפחות על ה 940BW יש לך קבלות ...כן אני מאוד מבין את מה שאתה אומר ולא נגד, פשוט אתה מבין את הדילמה.. מתי שהוא צריך להתקדם והרי ברור שהמסך הזה לא ישאר הכי טוב לנצח וכבר יתכן שאחד משני המסכים האלה טובים יותר או לחילופין אותם ביצועים ומשתלמים יותר.ממש לא יודע מה לעשות, בכל זאת אני לא מתכוון להשקיע במסכים יותר מידי ומתכוון להשאר איתו זמן ממושך ולכן חשוב לי מאוד לא להצטער אחר כך.מה בנוגע לניגודיות הסטטית והדינמית?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יש לך את האיכות של LG מול האחריות של XEROX.אם אתה שואל אותי,הLG,הרבה פחות סיכויים שהוא יתקלקל לך,ככה שאתה לא צריך עליו אחריות ל5 שנים.אבל תמידיכו ללקרות משהו,אל תתפוס אותי במילה.לעומת XEROX,מוצר לא ידוע, לאף אחד אין ניסיון איתו,ככל הנראה יתקלקל לך יותר מהר(שוב, זה רק מבחינת השם),ה5 שנים אחריות זה טוב אבל תלוי בך.אתה שואל אותי? לך על הLG,לא תצטער,זאת חייה מנצחת.אם אתה שואל למה לא דיברתי על הסמסונג,אז זה בגלל שהוא דיי יצא מהמשחק מאז שLG נכנסותפס את מקומו.בכל מקרה תעדכן אותנו מה החלטת. אם לאף אחד בארץ אין איתם ניסיון זה הופך את המוצר לגרוע? גם עם Loewe אין לאנשים בארץ ניסיון. אז מה? גם הם חברה גרועה? XEROX חברה אמריקאית איכותית ומפורסמת, שמייצרת מוצרים באיכות גבוהה. הם לא היו נותנים 5 שנות אחריות אם המוצר שלהם באיכות ירודה. סתם נקודה למחשבה. נ.ב גם אני מתלבט בין המסכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.