עבור לתוכן

תעזרו לי בבקשה ב- just cause

Featured Replies

פורסם

קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי

ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו

:xyxthumbs::yelclap::hi: ;D :D:)

פורסם

זאת משימה אחרונה ...

לפני כמה שעות עברתי אותה ..

בקיצור אתה צריך לקפוץ מהמטוס שלך להיות מעל המטוס לקפוץ אל המטוס שם אתה הורג כמה אנשים ואז את תהיה באוויר עם מנדוזה את תצטרך להשים בו פצצה זה קצת קשה אבל אחרי כמה פעמים עוברים

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אבל עוד שאלה כשה אני אקפוץ על המטוס אני צריך אים הרובה של החוטים האלו להיטפס בו או שהו ינחת עליו לבד

פורסם

אתה צריך לעוף גבוהה ממנו וקצת מקדימה, ואז קפוץ וזה יטפס לבד.

ועוד עצה:

GO BACK TO SCHOOL.

פורסם

סבבה תודה אבל עוד שאלה כשה אני אקפוץ על המטוס אני צריך אים הרובה של החוטים האלו להיטפס בו או שהו ינחת עליו לבד

קשה מאוד לתפוס את המטוס עם הרובה-כבל בגלל מהירותו הגבוהה, כלומר צריך להיות ממש קרוב אליו.

זה קטע בהחלט לא פשוט שלקח לי כמה פעמים להצליח.

אתה צריך לקפוץ מהמטוס שלך כשאתה בגובה ניכר מעליו ובמרחק של איזה 200 מטר, ככה שאתה בעצם לפניו, וכשאתה קופץ תסתובב ותעוף לכיוונו במהירות ונסה להיתפס.

אם אתה רואה שכבר אין לך סיכוי לקפוץ עליו, שלוף מהר את הרובה-כבל ונסה את מזלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים