עבור לתוכן

המלצה לעכבר בתקציב עד 350 שקל

Featured Replies

פורסם

ערב/לילה טוב לכולם,

קודם כל רציתי לשאול מה יותר טוב - עכבר לייזר או אופטי?

וכמו כן רציתי לבקש הצעה לעכבר עד 350 שקל שיתאים למשחקים ולשימוש רגיל - עדיף חוטי,אבל אם יש משהו אלחוטי ששווה את הכסף אז אפשר גם אותו.

תודה לעוזרים

פורסם

לייזר...(לא מהפך אבל עדיין יותר מתקדם)..

ויש לך את הG5...

תריץ חיפוש לא חסר המלצות..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה,גם אני בהתחלה שמתי עין של הG5 - וקראתי בפורום שצריך בשבילו פאד - זה חובה או אפשרות?

פורסם

בעיקרון לא חובה (גם תלוי איזה משטח)..אבל רצוי למקסימום "ביצועים" וניצול של העכבר..

פורסם
  • מחבר

הG7 נראה טוב,הוא מגיע עם כל המוצרים שבתמונה?

ועוד שאלה - הביצועים של G7 הם כמו אלו של ג'י 5 רק שהוא אלחוטי?

מה עדיף לקנות?

פשוט אני מפחד לקנות עכבר אלחוטי כי עכשיו יש לי עכבר אלחוטי שקניתי לפני שנתיים והוא מעפן לאללה וכ''כ התרגלתי אליו שאני כבר חושב שכל העכברים האלחוטיים כאלה מעפנים...

נ.ב - לG7 יש את המשקולות שנועדו לייצב את העכבר?

פורסם

זה יש רק בG5

פורסם

ה - GENIUS ERGO 525 (שיש אותו בפנדה) מספק את אותם הביצועים של ה - G5 (גם לו יש מנוע לייזר ותמיכה בעד 2000DPI) בחצי ממחירו של ה - G5.

פורסם

הG5 הוא הרבה יותר מה2000DPI.

קנה את הG5 ולא תאמין (אחרי 24 שעות של הסתגלות) איך אי פעם עבדת עם עכבר אחר.

פורסם

אל תזלזל ב - ERGO 525 אם תקרא מספר ביקורות שלו אתה תראה שהוא לא רק מדויק מאד אלא גם בעל ארגונומיקה טובה ודרייברים מוצלחים.

פורסם

למישהו יש את הERGO 525 ויכול להגיד חוות דעת אליו.

נראה שווה מאוד במיוחד שהוא בא עם פד QCK ששוה 70 שקל

פורסם
  • מחבר

ומה אתם אומרים על ה MX 1000? נראה שווה.

פורסם

ראיתי ויצא לי להשתמש קצת [לא לעומק אומנם] עם כל העכברים שהוזכרו כאן, והG5 היה הכי נוח לשימוש לדעתי, ובא עם הפיצ'רים הכי יעילים ומגניבים מכל הבאנדלים.

הG7 שבא עם מטען USB ושתי בטריות נחמד, אבל הבטריה מחזיקה מעט מאוד זמן [בעיקר לנו לגיימרים זו בעיה רצינית, כי לנו בDPI גבוהה הבטריה יכולה להגמר בתוך 3 שעות בלבד!!!!!! אני לא סתם ממציא פה חברים] מלבד זאת שהG5 בא עם ציפוי גומי-פלסטיק כזה איפה שהאגודל נמצא, טיפה מחוספס אבל לדעתי יותר נעים למגע מהG7 [בעיקר גירסאת הRETAIL].

הMX1000 והG7 דיי דומים לדעתי, הG7 קצת יותר טוב אבל לא בצורה מהפכנית, בשניהם עדיין יש הרבה לשפר.

הERGO 525 לא רע אבל אישית היה לי יותר נוח לעבוד עם הG5, זה כבר עניין של תחושה, ואני לא זוכר את הדרייברים של הERGO525 בכלל :S....אז לא יכול להעיד -- מצטער, מה גם שהבאנדל שלו -- לפחות אותי -- פחות הרשים מהמחשבה שLOGITECH השקיעו בG5.

Just my 2 cents :)

בברכה,

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

כנראה אני יקנה את הG5,מצאתי גם חנות שיש שם אותו במבצע של 320 שקל (שווה את המחיר?).

ועוד שאלה - אם אני רוצה לקנות פאד , איזה כדאי לקנות שיהיה איכותי ונוח ליד,וגם שלא יחסר בו מקום - משהו עד 100 שקל?

תודה לכל העונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים