עבור לתוכן

עזרה לגבי לוח אם שדרוגי כמה שיותר

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה.

ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D

הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP).

וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ ההבדל בין הmainsteam לperformance ומה יותר טוב: ה975X או ה965?

בקיצור, אני רוצה לוח עם כמה שיותר תמיכה בשדרוגים עתידיים במחיר סביר וביצועים מעולים. כמובן שהכוונה היא ללוח עם תמיכה למעבדי INTEL...

פורסם

ה-AW8D אפילו לא תומך ב-Core 2, שלא לדבר על מעבדים עתידיים

כל לוח 965P או 975X שתומך ב-Core 2 יתאים למטרה שלך

פורסם
  • מחבר

ה-AW8D אפילו לא תומך ב-Core 2, שלא לדבר על מעבדים עתידיים

כל לוח 965P או 975X שתומך ב-Core 2 יתאים למטרה שלך

אז אתה אומר בעצם שכל לוח שתומך ב-Core 2 יתמוך גם בכל המעבדים עתידיים למיניהם?

ולא הבנתי מה יותר טוב, 975X או 965, והאם כולם תומכים בCROSSFIRE.... (מה שלא נראה לי).

שמעתי גם שיש זכרונות במהירות יותר מ1000... ורוב הלוחות תומכים עד 800. בקיצור, איזה לוח אם תואם לדרישות שלי מחיר סביר? :\

פורסם

Dont Count On It אני גם בניתי על זה כמוך (על שדרוג עתידי)

וקניתי את הP5WD2 Premium שהוא עם הצ'יפסט הכי חזק דאז

והיום הוא לא תומך בC2D וזה הכי מבעס בעולם

אז כך שאל תבנה על כלום

שייהיה בהצלחה

פורסם

אז אתה אומר בעצם שכל לוח שתומך ב-Core 2 יתמוך גם בכל המעבדים עתידיים למיניהם?

ולא הבנתי מה יותר טוב, 975X או 965, והאם כולם תומכים בCROSSFIRE.... (מה שלא נראה לי).

שמעתי גם שיש זכרונות במהירות יותר מ1000... ורוב הלוחות תומכים עד 800. בקיצור, איזה לוח אם תואם לדרישות שלי מחיר סביר? :\

כן, כרגע נראה שלכל לוח שתומך ב-Core 2 יש את אותו הפוטנציאל לשדרוג עתידי. 975X תומך בצורה טבעית ב-Crossfire, אבל גם עם חלק מלוחות ה-965 זה אפשרי.

מה אתה צריך מהלוח? רק Crossfire? ה-DFI Infinity 975X/G הוא לוח 975X די משתלם

פורסם
  • מחבר

מצטער על עודף השאלות והבורות, אבל יש לי אובססיה להבין כמה דברים עדיין...

מה ההבדל בין ה975X ל965? כאילו, לא צריך להגיד לי רשימה שלמה של הסברים על ההבדלים, אלא מה יותר טוב, מה ההבדלים העיקריים.. משהו כזה.

ובנוגע למה אני צריך? אם אתה אומר שכל אחד שתומך בCORE 2 DUE יתמוך גם ביותר עתידיים, אז תמיכה במהירות זיכרון הכי גבוהה שאפשר, CROSSFIRE כאמור ו... זהו.

פורסם

בגדול אין כמעט הבדלים

פורסם

בגדול אין כמעט הבדלים

ובקטן?

פורסם

בקטן בד"כ ב-965P תמצא חיבור IDE אחד פחות (ואחד בסה"כ), יותר חיבורי SATA (בד"כ 6) ותמיכה ב-DDR2-800

פורסם

פירסמו פה לא מזמן את הרשימה של לוחות האם שיתמכו במרובי הליבה של אינטל. אבל מעבר לזה אף אחד לא יכול לומר.

הכי פשוט שתבדוק מה התקציב שלך ומה אתה צריך מלוח ותלך על זה. אין טעם שתקנה את הלוח הכי טוב במטרה שהוא יחזיק שנים, כי רוב הסיכויים שהוא לא. ככה שעדיף שתבדוק פשוט מה אתה צריך מלוח יצא לך הרבה פחות כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים