פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים הזמנתי דרך אתר אינטרנט את הכרטיס הזהhttp://www.gainward.net/products/product.php?products_id=51וקיבלתי את הכרטיס הזה וקיבלתי את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=67האם יש הבדל בכרטיסים?מי מהם עדיף?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אנא שנה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר (ציון שמות הכרטיסים).שים לב כי לאחד מהם מהירות שעון נמוכה יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר קניתי אותו לפני חודש ורק עכשיו שמתי לבהאם הם יחליפו לי אותו?האם הבדלים משמעותים עד כדי כך ששווה לי להחליף אותו?שמתי לב לדבר נוסף, שהכרטיס מסך שקיבלתי הוא ללא המדבקה עם האות g ,יכול להיות שהוא משומש?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים הזמנת בארץ?אם כן, 14 היום עברו ואני בספק אם הם יחליפו לך.בקשתי כבר שתשנה את הכותרת. אני לא אחזור על כך שוב.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר הזמנתי את הכרטיס בארץ.בעיקרון הם שלחו לי כרטיס שונה ממה שהזמנתי זו לא טעות שלהם?האם הם לא צריכים לתקן את הטעות שלהם, גם אם עברו 14 יום?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים חח הוא ביקש שתצין את השמות של הכרטיסים בכותרת לא שתשנה את הכותרת ל"ציון שמות הכרטיסים"ולשאלה שלך , לשני מהירות שעון נמוכה יותר מהראשון , כך שהראשון יותר טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר האמת היא שלא הבנתי מה רע בכותרת הראשונה שלי למישו יש רעיון למה לשנות אותה כי לי אין מושג :lol: :lol:
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר יצאתי דביל רציני מכל העסק ועכשיו ברצינות, האם הבדלים משמעותים עד כדי כך ששווה לי להחליף אותו?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ההבדלים לא כל כך משמעותיים , אבל לפי דעתי אתה צריך להחליף ולקבל את מה שהזמנת ...
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש לך תופס הזמנה כלשהו ?אם לא ,אז נראה לי שתיהיה לך בעיה לשכנע אותם אחרי חודש שזה לא מה שהזמנת!!!וחוץ מזה שהזמנת דרך אתר אינטרנט וכנראה שהם ירצו שתשלח להם את הכרטיס חזרה= תשלום נוסף על המשלוח + עוד חודש עד שתקבל את הכרטיס החדש, לא נראה לי שזה שווה את זה!!!
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אם כבר הבאת קישורים לשני הכרטיסים (מה הזמת ומה קיבלת) הגיוני שתקרא את המפרט של שניהם ולראות מה ההבדל, לא כך?לראשון בסטוק יש 15MHz יותר בליבה ,הבדל בקירורים - הראשון עם heatpipes השני לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.