עבור לתוכן

בעיה| בנוגע לאייפי משתנה ברשת בייתית

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת.

כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו.

אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה.

האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

פורסם

אם אתה משתמש ב ICS אז המחשב "הראשי" הופך למיני שרת DHCP שמחלק כתובות בטווח: 192.168.0.2 - 192.168.0.254.

אתה פשוט יכול להגדיר לך כתובת ידנית בטווח הזה, להגדיר את 192.168.0.1 כ gateway, ואל תשכח להכניס את הכתובות של שרתי

ה DNS של הספקית שלך.

אגב זה נראה לי מאוד מוזר מה שאתה אומר לגבי זה שהמחשב השני מקבל IP שונה כל פעם, DHCP לא פועל ככה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה משתמש ב ICS אז המחשב "הראשי" הופך למיני שרת DHCP שמחלק כתובות בטווח: 192.168.0.2 - 192.168.0.254.

אתה פשוט יכול להגדיר לך כתובת ידנית בטווח הזה, להגדיר את 192.168.0.1 כ gateway, ואל תשכח להכניס את הכתובות של שרתי

ה DNS של הספקית שלך.

אגב זה נראה לי מאוד מוזר מה שאתה אומר לגבי זה שהמחשב השני מקבל IP שונה כל פעם, DHCP לא פועל ככה.

לא הבנת אותי, זה כבר מוגדר שאני הוא כתובת 192.168.0.1 והוא אותו כתובת רק עם 0.2 בסוף.

אבל יש לי גם התקשרות לאינטרנט, של נטויז'ן וגם לה יש כתובת IP, שכאשר אני מתנתק ממנה ומתחבר, היא משתנה...

הבנת? אז רציתי דרך שהכתובת לא תתחלף לעולם, אלא אם כן אני ארצה שהיא תתחלף....

פורסם

אתה צריך לבקש מהספקית שלך IP קבוע

זה כרוך בתשלום נוסף

פורסם

לא הבנת אותי, זה כבר מוגדר שאני הוא כתובת 192.168.0.1 והוא אותו כתובת רק עם 0.2 בסוף.

אבל יש לי גם התקשרות לאינטרנט, של נטויז'ן וגם לה יש כתובת IP, שכאשר אני מתנתק ממנה ומתחבר, היא משתנה...

הבנת? אז רציתי דרך שהכתובת לא תתחלף לעולם, אלא אם כן אני ארצה שהיא תתחלף....

מזה משנה לך אם הכתובת משתנה זוהי הכתובת החיצונית שאתה מקבל מספקית האינטרנט כדי "לתקשר" עם שאר שרתי האינטרנט, כתובת IP סטטית כרוכה בתשלום כמו שאמרו מעליי , אבל לפי דעתי אין בה צורך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים