עבור לתוכן

יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי?

Featured Replies

פורסם

יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי?

רשום בגודל התחלתי: 3072

גודל מירבי: 3072

פורסם

1500MB בMAX, כמה שאתה רוצה בMIN? הייתי ממליץ על 900 או 1000..

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

ויש לי חבר שיש לו 2 גיגה כמה אתה ממליץ לו?

פורסם

כן אתה בטוח??

אצלי זה על 2459 MAX

לא שיניתי כלום.... :P

פורסם

האמת שלי יש 2GB בMIN ו4 בMAX, ויש לי 2GB RAM, בעיקרון אני ממליץ על 1GB MIN ו2GB MAX כי אני לא באמת משתמש ביותר מזה ואף אחד אחר גם לא[בינתיים]

כל זמן שזה לא נמוך מידי, זה לא נתון קריטי בכלל.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

ורגע ככל שזה יותר נמוך זה היה יותר מהיר? ובקושי ישתמש בארדיסק? או הפוך אם היה יותר נמוך היה יותר שימוש בארדיסק?

פורסם

ורגע ככל שזה יותר נמוך זה היה יותר מהיר? ובקושי ישתמש בארדיסק? או הפוך אם היה יותר נמוך היה יותר שימוש בארדיסק?

אני באמת לא זוכר את הקונצפט שבו הפייג' פייל עובד, כי זה מעולם לא עניין אותי כל כך בגלל שלרוב זה לא נתון קריטי, אני רק יודע שברגע שיש מעט מידי פייג' פייל המחשב שלך יעבוד לאט יותר בצורה ניכרת, איך ולמה אני לא זוכר ואין לי כוח לקרוא בשבילך, חפש בגוגל אם אתה רוצה :P

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אם היה רשום יותר מגה בקובץ התחלתי וסופי המחשב יפעל יותר מהר?

פורסם

אם אני לא טועה עושים כמות הזיכרון שיש לך כפול אחד וחצי אבל אני לא בטוח.......

פורסם
  • מחבר

יש לי גיגה אז 1500 לא?

אז לשים בMAX 1500???

פורסם

כשעבדתי עם חלונות (עכשיו אני עם מקינטוש) קבעתי את הגודל קבוע על המקסימום או על הגודל המומלץ. זאת אומרת, ששני הערכים (המינימום והמקסימום) שווים.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי?

ככל שיש פחות מגה בהתחלתי ובמאקס אז הוא ישתמש יותר בזיכרון וירטואלי?

פורסם

תקשיב,כדי להגיע לאופטימיזציה של הזיכרון הוירטואלי עדיף בראש וראשונה לשים אותו על הדיסק הפיזי השני וזה בהנחה שיש לך 2 דיסקים ,אם זה המצב תעשה את המחיצה הראשונה בדיסק השני בגודל של 3 GB ותקבע שהזיכרון הוירטואלי ישכון בה ותמחק את הזיכרון הוירטואלי מכונן C ,בנוגע לגודל,תקבע אותו על 1024 MB וקבוע לא מינימום ולא מקסימום,זאת הקונפיגורציה שעובדת אצלי בצורה האופטימלית ביותר.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את המשפט הזה בנוגע

"לגודל,תקבע אותו על 1024 MB וקבוע לא מינימום ולא מקסימום,זאת הקונפיגורציה שעובדת אצלי בצורה האופטימלית ביותר."

?

מה הכוונה לשים הזיכרון התחלתי 1024?

פורסם

מינימום ומקסימום כל אחד על 1024 אבל מה שחשוב זה האם יש לך שני דיסקים קשיחים מותקנים במחשב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים