פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שלום,יש לי 2 מחשבים בבית, קרובים אחד לשני ולכן השתמשתי בכבל רשת ולא באלחוטי על מנת שהמחשב השני יוכל להיות מחובר לאינטרנט.הבעיה היא, שבמחשב השני האינטרנט לא עובד טוב... לפעמים הוא עובד ולפעמים לא... שהוא עובד הוא עובד בסדר גמור... אבל הבעיה שלא תמיד הוא עובד...אני משתמש ב-Zonealarm בשני המחשבים, אבל אני לא חושב שהבעיה היא בגללו.אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון לבעיה, תודה [=
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים כמו שאור אמר תפרט קצת יותר זה לא ממש מובן, בכול מקרה תנסה למחוק את ZoneAlarm בשני המחשבים ותראה האם הבעייה נפתרת.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר אוקי בוא נגיד ככה,לפעמים הוא עובד ולפעמים הוא לא.אם הוא עובד הוא עובד סבבה. ואם לא, אני לא מסוגל לגלוש בדפדפן... אך המסנג'ר נשאר מחובר לא מתנתק.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים תעשה מה שאמרתי ותבדוק האם זה עוזר, כי בכול מקרה ל Router ישנו Firewall פנימי וכמו כן ZoneAlarm לפעמיים עושה בעיות
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר כיביתי את הזון אלארם... לא עוזר... לא יודע נראה לי שזה משהו ברשת...
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר Wh1t3:אין לי מושג בעיקרון אח שלי עשה את הרשת, אתה יכול להדריך אותי לבדוק את מה שאמרת? תודה מראש.PainKiller:הפיירוול של הווינדוס כבוי
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר אין לי ראוטר... זה רק 2 מחשבים... אחד מחובר לאינטרנט ישירות והשני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון עם כבל רשת
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר חחחחחחחח לא כשאני אומר לפעמים האינטרנט עובד ולפעמים לא, אני מתכוון שאני גולש והכל עובד סבבה... ופתאום הוא מפסיק לעבוד... ואחרי כמה דקות חוזר
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים תלך למאפיינים של Local Area Connection במחשב השני תכנס ל TCP/IP ותעתיק לפה מה שרשום שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.