עבור לתוכן

לא מצליח לגלוש באינטרנט כשביטקומט פועל. ללא קשר למהירות הUPLOAD

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה.

בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה.

כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל.

למישהו יש הסבר?

חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה.

עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.

פורסם

1-במידה ויש על המחשב שלך sp2,תבדוק שהגדרת שלא יגביל לך מספר "חיבורים חצי-פתוחים".אחרת תהיה לך גלישה איטית ועוד יותר איטית עד בלי אפשרית כאשר אתה פותח תוכנת p2p.

2-לגבי המודם שלך--, המודם הזה בעל מעבד חלש מאוד יחסית למודמים אחרים ותוספת של תחזוקה של טבלאות ניתוב ו Nat מעמיס עליו מאוד, שלא לדבר על שינויים טכנים נסופים שגורמים להאטה מסויימת).ככה שהוא לא אמור להיות מסוגל לעמוד למול הגדרות ברירת מחדל של תוכנות p2p, שבצורה הזאת ממלאות את טבלות ה-nat של הנתב,מעמיסות עליו וסותמות אותו ואז הוא לא יכול לנתב את הפאקטים בין הרשת החיצונית לפנימית וההיפך.

תוריד את מספר ה- connection ל50 ותראה מה קורה.אם העסק עדין לא יציב,תרד במספר עד ששתראה שהעסק יציב ותקין.

פורסם
  • מחבר

תודה :).

1. האם הכוונה למה שEMULE אוטומטית מתקן בעת ההתקנה(הגרסה של ליונטוורק)? ואם כן, אני מניח שצריך לתקן את זה בכל אחד מהמחשבים ברשת?

2. טוב לדעת. דווקא שמעתי עליו דברים טובים מאוד למרות היותו ישן. אני אנסה גם זאת. האם ניקוי של טבלת מיפוי הפורטים גם כן יעזור? יש לי שם מלא מלא ניתוים ופורטים שאליהם הנתב מאזין שכבר ממש אין לי צורך בהם. אז אולי הכי טוב למחוק הכל ולהתחיל למפות מההתחלה?

אני מעדיף להמנע מכך כי זה המון עבודה, אבל רק אם באמת יש צורך אעשה זאת.

פורסם

1-כן.

2-עדיף.למה להשאיר פורטים פתוחים שאין בהם שימוש?

תמפה פורטים רק ששש להם שימוש אצלך ברשת.

דווקא אלקטל 510 הוא המודם הכי טוב שבזק השיק עד היום.

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה

רק עם אמיול

לא מצליח בכלל לגלוש

יש לי SP2. איפה בדיוק אני בודק תהגדרות חיבורים??

פורסם
  • מחבר

the_cool: מצד אחד אתה אומר שהוא לא יעמוד בעומס ומצד שני אתה טוען שהוא המודם הטוב ביותר(ה510 זה וורסיה להום\ופרו לפי מה שהבנתי). איך זה מסתדר?

אני אנסה את מה שהצעת... תודה :)

פורסם

תבדיל בין התקנה של התוכנה של ה Alcatel SpeedTouch 510v3 שהיא ורסיה דומה ל-pro למודם STH לבין מודם-רשת Alcatel SpeedTouch 510v4!

פורסם

תבדיל בין התקנה של התוכנה של ה Alcatel SpeedTouch 510v3 שהיא ורסיה דומה ל-pro למודם STH לבין מודם-רשת Alcatel SpeedTouch 510v4!

שים לב למה שכתבתי

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. ונעזוב רגע את ה510 בצד. אני שמעתי גם דברים מאוד טובים על הSTH\STP . למרות שהם ישנים הבנתי שעדיין מדובר במוצר איכותי.

האם זה מידע שגוי?

ומה ההבדל בין ורסיה 3 ל4 של ה510? בגלל שוני הורסיה מדובר במודם שונה לגמרי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים