עבור לתוכן

AGP עם 7600GT או החלפת לוח אם??

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!!!

יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP

ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח)

והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!!

תודה מראש

פורסם

1. אין כזה דבר AMD 734.. בטח התכוונת לAMD 754 שזה סוקט למעבדי AMD.. השאלה היא איזה מעבד יש לך ואם הוא ינצל את הכרטיס..

2. אני מאמין שאם יש לך מעבד 3000\3200 אז לא תצטרך לוח אם כי הם לא יגבילו את הכרטיס..

3. תנסה בחנות הזו : www.isracomp.com

פורסם
  • מחבר

יצאתי אהבל :) אכן 754 עם

CPU Type AMD Athlon 64, 2033 MHz (10 x 203) 3000+

המלצתך בבקשה

פורסם

כן.. אכן המעבד יספיק לכרטיס ולא יגביל אותו :) אתה מוזמן לקנות את הכרטיס - אתה מאוד תהנה ממנו!

פורסם

לי יש את הכרטיס לAGP אחלה כרטיס באמת ואני מכיר רק חנות אחת שיש לה אותו בסטוק לא בחנות אבל תוך 3 ימים הם מזמינים ומביאים לך לי זה לקח שבוע בגלל שהיה כיפור באמצע....

החנות היא ווגה מחשבים בראשון לציון ברחוב סחרוב 17 באזור של קניון הזהב...

פורסם

לוח תואם לPCIE יעלה לו כ400שקל פלוס מינוס.. הכרטיס בPCI-E עולה 100שקל פחות בערך.. ככה שאני לא ממש יודע מה יותר שווה לו...

פורסם

להחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב-PCI-E, זה המהלך הנכון.

פורסם

רחוק מלהיות הצעד הנכון, לא שווה לו עכשיו לקנות לוח אם בשווי 400 שקל

משתי סיבות : א. בגלל שזה לא יוצא יותר זול כשקונים את אותו הכרטיס (7600GT) אלא יוצא בהרבה יותר יקר (בערך 1400 שקל סופי)

ב. בגלל שאין סיבה להחלפה ל PCI-E במחשב שלו .. עדיף כבר מחשב חדש לגמרי (מה שאני מתכוון שכבר במחשב שלו אין טעם לשדרג חלק כמו כרטיס מסך מהחדשים של PCI-E כי המעבד פשוט יגביל אותו .. אז מה הטעם? הכרטיסים של ה AGP יספיקו לו בהחלט...)

קיצר קנה את 7600GT ל AGP

חפש ב ZAP אתה תמצא שם הכי זול

פורסם

בניגוד ללפני כמה חודשים, היום יש את ה 7600GT ל AGP שהוא כרטיס מאוד משתלם, ולא נופל רחוק במחיר מאחיו ל PCIE.

אז אני חושב שאם אתה לא מתכוון לשדרג את כרטיס המסך בשנה-שנה וחצי הקרובים, קח עכשיו 7600GT ל AGP, ואם אתה כן מתכון לדשרג את הכרטיס בקרוב, תחליף את הלוח ללוח PCIE ותקח 7600GT ל PCIE.

פורסם

את יכול גם לקנות 7800GS ב1390 שקל מKSP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3451

אלירן אין טעם להשקיע בכרטיס כזה כי ה7600GT באותו החוזק +/-

פורסם

הדבר שהכי מציק לי ב7600GT זה שהוא רק 128BIT ה6800 למניהם לא יורדים ממנו העיקר בשביל להגיד שעשו עוד כרטיס מסך?

פורסם

לדעתי לא כדאי לשדרג ללוח PCI-E כי הצידוק היחיד ללוח PCI-E הוא החלפת כרטיס המסך בעתיד

וביום ש7600GT לא יספיק לך גם אתלון 3000 יהווה צוואר בקבוק רציני. תשקול את זה

פורסם

לדעתי לא כדאי לשדרג ללוח PCI-E כי הצידוק היחיד ללוח PCI-E הוא החלפת כרטיס המסך בעתיד

וביום ש7600GT לא יספיק לך גם אתלון 3000 יהווה צוואר בקבוק רציני. תשקול את זה

sound's good

עד שתקנה מחשב חדש הכרטיס הזה יחזיק אותך יופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים