פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים טוב יש לי לוח EPOX EP-4SDA5+ואני משתמש בכרטיס רשת OB באתי לחבר עוד כרטיס רשת ומסיבה כלשהיא הוא לא מוכן לזהות אותו בWINXPזה מראה שהוא מוצא חומרה חדשה ואז זה מראה לי שהוא ניסה ולא הצליח להתקין יש בעייה אם ההתקנההכרטיס רשת עובד על המחשב הישן שליבdevice status רשוםThis device is not configured correctly. (Code 1)ניסיתי גם אם כרטיס רשת אחר וגם הוא אותו מצבמישהו איך אני מגדיר את הכרטיס ככה שיעבוד??? מה זה CODE 1???
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר יכול להיות התנגשות, תנסה לשים אותו ב- PCI אחר.ניביתי יש לי כרגע רק אותו מחובר אין לי שום PCI אחרוגם העברתי אותו מקומות ןלא עזר
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים ואם אתה מוציא את כל הכרטיסים החוצה ושם אותו בpci אחר , אז זה עובד או לא ?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר ואם אתה מוציא את כל הכרטיסים החוצה ושם אותו בpci אחר , אז זה עובד או לא ?אין לי שום כרטיס במחשבהוא שם לבד וגם ניסיתי אותו אל כל אחד מחמשת הPCI
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים אם אתה שניסת לשים אותו בכול החמישה סלוטים הוא לא עבד סימן שהכרטיס לא תקין תנסה לשים אחד אחר.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר אם אתה שניסת לשים אותו בכול החמישה סלוטים הוא לא עבד סימן שהכרטיס לא תקין תנסה לשים אחד אחר.הכרטיס עובד ועבד מצויין על המחשב הישן שליוניסיתי לנטרל את האון בורד וזה עדיין מסרב להתקין אותו
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים אני חושב שזאת בעיית חומרה, כי הכרטיס עובד במחשב הישן, לא?תנסה אולי להביא דריוורים חדשים מהאינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.