פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים 98% מגולשי AnandTech הם גברים. אני חושב שאנחנו עדיין לא במצב כל כך גרוע
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים X-DUDE אני מסכים איתך, אבל המצב בארץ הוא, שמחשבים נתפס כמשהו גברי ולא נשי (לפחות העיסוק בו מעבר לבסיסי)וזה נכון, בסה"כ אני לא ראיתי אפילו טכנאית מחשבים (בארץ ובחול, למרות שאני בטוח שיש דבר כזה), חבל שהן לא לוקחות חלק פעיל יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני מכיר יותר מ10 טכנאיות מחשבים... הבעיה שבנות סתם למדות מחשבים ולא עוסקות בזה אבל זה הולך להישתנות
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים link=topic=210847.msg1849285#msg1849285 date=1160564480]אני מכיר יותר מ10 טכנאיות מחשבים... הבעיה שבנות סתם למדות מחשבים ולא עוסקות בזה אבל זה הולך להישתנות למה, מתחילים לשלם בעבור תיקון תקלות במחשב בנרות ריחניים?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שמעו אנחנו לא במצב גרוע בכלל, אני בא מפורומים כמו XTREME SYSTEMS [גולש שם מעל שנתיים] ומTECH FORUMS[שנה וחצי] ואני יכול מנסיון להגיד לכם שגם בפורומי הענק הללו מסתובבות בנות מעטות מאוד. SUPERGIRL, בואי לבקר בTECH FORUMS שם יותר מעניין בד"כ חח -ג'ו.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לא כי יותר ויותר בנות מתחילות להיתעסק בזה אני שוקל להתחיל ללמד את ידידה שלי לעשות oc
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר דודה שלי עובדת במחשבים זה כמה שנים ומרוויחה לא רע אבל היא לא גולשת בפורומים כאלה כי אצלה זה בגדר עבודה.חוץ מזה אני מכיר מלא בנות שמתעניינות במחשבים אבל פשוט לא בפורום. אז חשבתי שאולי בכל זאת יש.הנה אחת לפחות שהגיבה פה.וRK אהבתי ת' קריקטורה.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש את Pika.אפשר לדעת מה זה אמור להביע? אתה רוצה להסתבך עם מרוקאי? לא חכם |:
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אפשר לדעת מה זה אמור להביע? אתה רוצה להסתבך עם מרוקאי? לא חכם |:מה השם מישפחה שלך?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני רוצה לשאול אותכם שאלה תענו לי בכנות:מה זה משנה לכם אם האדם שמדבר בפורום הוא גבר או אישה? אתם הולכים לדבר איתו על נושא טכנולוגי או לפתח איתו מערכת יחסים מחוץ לפורום?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אפשר לדעת מה זה אמור להביע? אתה רוצה להסתבך עם מרוקאי? לא חכם |: יש לי ניסוח יותר מדוייק : אפשר לדעת מה זה אמור להביע? אתה רוצה להסתבך עם מרוקאי לא חכם ? -- ופייטר צודק...מה זה משנה לכם אם זה זכר או נקבה....עדיין זה רק מסך...
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אפשר לדעת מה זה אמור להביע? אתה רוצה להסתבך עם מרוקאי? לא חכם |:ill take my chances
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.