פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים והסיבה העיקרית היא תגובות כאלו : את בטוחה? אני לא חושב שזה מה שמציק לך, וחוץ מזה לא תראי הרבה תגובות כאלה. הסיבה צריכה להיות משהו אחר, כמו למשל "זה לא מענין אותך".
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים זה לא היה 51% עד לפני כמה ימים?אתמול נולדו בבית-החולים הלל-יפה 70 בנות לעומת 15 בנים, עשיתי את השקלול ויצא 52%.(אז טעיתי באחוז, SUE-ME...)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים את בטוחה?אני לא חושב שזה מה שמציק לך, וחוץ מזה לא תראי הרבה תגובות כאלה.הסיבה צריכה להיות משהו אחר, כמו למשל "זה לא מענין אותך".האמת, אני מתעניינת ומתמצאת מאוד בנושאפשוט מעדיפה לקחת חלק פחות פעיל בגלל שהאוכלוסיה פה לא ממש בוגרת.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים superGirl, אני מבין אותך... גם אני במקומך לא הייתי ממש נכנס למקום של ילדים / ערסים קטנים שחושבים שהם אלוהים.אתם מצד אחד שואלים למה אין פה בנות/נשים, מצד שני, מתנהגים כמו קופים שרואים אחת.הטיבו לבטא את זה דווקא בבלייזר. עם הקריקטורה שאני אמצא בקרוב...
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים anyboy, לפי מה ששמתי לב עד עכשיו...אתה גם בפורום הזה כאן, אז האם זה אומר את אותו הדבר עלייך?ותתפלא, אפשר להתעניין במחשבים ושיהיו לך חיי חברה (ואפילו חברה)בדיוק כמו שבנות יכולות להתעניין במחשבים, צריך לצאת מהסטיגמה שכל אחדשמבין במחשבים ומתעניין בזה הוא חנון שאין לו חייםולפי התגובות כאן, היחידי שמתנהג כמו ילד קטן ומפגר, זה אתה(מלבד FeedMe שאני מאמין שהתגובה שלו הייתה בצחוק)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים Anyboy, מצאתי את התמונה שלך! (מדוייק לא?) (חוץ מזה שאתה ילד קטן שעושה עוונטות על העולם)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים טוב, ננסה עוד שנהאולי אז המצב ישתפר.מזל שבינתיים יש פורומים נורמליים בחו"ל
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים טוב, הת'רד הזה פשוט הלך לעזאזל... (באופן מאוד מפתיע... : ) מה דעתכם לחכות לערנב שיבוא ויאכל את anyboy? זאת בת התכתבתי איתה במסנג'ר והיא אמרה לי שהיא בת 25 וקוראים לא קאטרינה והיא שלחה לי תמונה מגיל 19!!! בסדר. אוקיי. לא, לא, בסדר. תמשיך למכור את זה לעצמך. אחרי שאתה מספר שקר מספיק זמן אתה מתחיל להאמין בו בעצמך
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ההפרש הזה לא יהיה להרבה זמן אני מאמין שעוד כמה שנים יהיו הרבה בנות שעוסקות במחשבים כימעט שווה ערך לבנים ביגלל כל הפרויקטים שנעשים בארץ בצורה יפה אם הישגים גובהים תיזכרו את מה שאמרתי כי זה מה שהולך להיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.