עבור לתוכן

קראתי פה תגובות של אנשים נגד הלוחות של ASROCK

Featured Replies

פורסם

קראתי פה תגובות של אנשים כנגד הלוחות של ASROCK

אפשר לדעת מה כ"כ רע בהם שאנשים פה נגדם בצורה גורפת...?

משה.

פורסם

הלוחות של ASROCK מעולים ביחס למחיר/תמורה שלהם...

מי שקונה לוח ב400 (ויורד) שקל ומצפה לפלאים אז.... :kopfpatsch:

פורסם

הלוחות של ASROCK מעולים ביחס למחיר/תמורה שלהם...

מי שקונה לוח ב400 (ויורד) שקל ומצפה לפלאים אז.... :kopfpatsch:

מחזק בריבוע בוע :xyxthumbs:

כבעליו הגאה של ASROC CONROEXFIRE שזה לוח שעלה לי 500 ש"ח ...וקיבלתי בו איבזור של לוח שעולה 900 ש"ח

אין לי מילה אחת אעה להגיד עליו

פורסם

באנדל קטן, הכרטיסים המובנים, הגשרים בלוח זולים יותר והיכולות ב OC גרועות.

חוץ מזה הלוחות בסדר גמור (כמה לוחות חוץ מ CONROEXFIRE יש CF במחיר הזה).

פורסם

אני קניתי רכיבים זולים בשביל שדרוג

ASROCK 775-VSTA אחרי מבצע 330 ש"ח

E6300 אחרי הנחה 1070 ש"ח

V-DATA 2X1GB 667MHZ לפני 3 חודשים שהמחירים היו בריצפה ב 800 ש"ח

עכשיו לכל אלו שמזלזלים ב ASROCK שיתנו לי מפרט לשדרוג מלא במותגים (ASUS,G.SKILL ועוד) ב2100 ש"ח שמתקרב למפרט הזה

ודרך אגב אני משחק בערך 4 שעות בשבוע (בד"כ רצוף בסוף שבוע) בחודשיים האחרונים עוד לא קרה לי שהורדתי הגדרות או רזולוצייה בגלל שהמחשב האט לי , המסקנה שלי לא תמיד שווה לשלם 200% בשביל עוד 10-15% בביצועים

פורסם

שדרגתי את החומרה לפני שבועיים ל:

לוח ASRock - ConRoeXFire-eSATA2, עלה לי 500 שקל ונותן לי דברים שבלוחות אחרים הייתי צריך לשלם לפחות 800 שקל.

מעבד Core 2 Duo E6300

1GB של TwinMOS

X1600 Pro של ATI

כולם עובדים מצויין, המחשב משמעותית יותר מהיר מP4-3GHz עם 2 ג'יגה RAM ולוח ASUS שהיה לי לפני כן.

בתוך משחקים הגרפיקה נמצאת על מקסימום או קרוב למקסימום, תלוי כמה היא כבדה ועובדת חלק.

אני יכול לשדרג זכרונות עד 4GB על הלוח הזה, הוא תומך ב-XFire כך שאם אני מוסיף כרטיס מסך נוסף שתומך יהיה לי גם את זה.

אני לא מעוניין לעשות OC, כך שאין שום בעיה. לוח שנותן לך חבילת פתרונות מצויינת בזול בהשוואה ללוחות מקבילים מבחינת חומרה.

אה כן, והוא תומך ב-Core 2 Duo שזה המעבד שאני משתמש בו עכשיו, בליבות כפולות רגילות ובערך בכל מעבד קודם שעובד ב Socket 775.

פורסם

שדרגתי את החומרה לפני שבועיים ל:

לוח ASRock - ConRoeXFire-eSATA2, עלה לי 500 שקל ונותן לי דברים שבלוחות אחרים הייתי צריך לשלם לפחות 800 שקל.

מעבד Core 2 Duo E6300

1GB של TwinMOS

X1600 Pro של ATI

כולם עובדים מצויין, המחשב משמעותית יותר מהיר מP4-3GHz עם 2 ג'יגה RAM ולוח ASUS שהיה לי לפני כן.

בתוך משחקים הגרפיקה נמצאת על מקסימום או קרוב למקסימום, תלוי כמה היא כבדה ועובדת חלק.

אני יכול לשדרג זכרונות עד 4GB על הלוח הזה, הוא תומך ב-XFire כך שאם אני מוסיף כרטיס מסך נוסף שתומך יהיה לי גם את זה.

אני לא מעוניין לעשות OC, כך שאין שום בעיה. לוח שנותן לך חבילת פתרונות מצויינת בזול בהשוואה ללוחות מקבילים מבחינת חומרה.

אה כן, והוא תומך ב-Core 2 Duo שזה המעבד שאני משתמש בו עכשיו, בליבות כפולות רגילות ובערך בכל מעבד קודם שעובד ב Socket 775.

אווווווווווווווו סוף סוף עוד לקוחות מרוצים כמוני מהASROCK CONROEXFIRE שלנו :jump:

ודרך אגב אפשר לעשות לו OC קטן ל300 באס :xyxthumbs:

הלוח הזה הוא כמו ארוחה עיסקית בSOHO ........אתה אוכל המון ועוד מכל מגוון המאכלים ..ולבסוף משלם כמעט כלום לעומת כל מה שאכלת...תשלום זול למה שבדרך כלל עולה ביוקר

פורסם

גמלי יש ASROCK XFIRE ואני מרוצה עד השמיים אני לא צריך OC :lol:

פורסם

גמלי יש ASROCK XFIRE ואני מרוצה עד השמיים אני לא צריך OC :lol:

אין לכם מושג כמה טוב זה עושה לי לשמוע שיש עוד לקוחות שרכשו את הלוח הפשוט מצויין (ביחס למחיר) הזה!!!

אני אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים