עבור לתוכן

קניתי נייד וקיבלתי אותו בעברית, איך ניתן ל&#15

Featured Replies

פורסם

??? היי לכולם

קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME

אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית.

דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח

או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה.

שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש.

האם זה יכול לעזור לי :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en

איך עושים זאת ????

תודה.

פורסם

לא ברור לי מה קשור הלינק שהבאת...

בכל מקרה החלפת שפת ממשק (מצריכה MUI של מייקרוסופט) לא אפשרית ללקוח פרטי מפני שמייקרוסופט מוכרת את הסיפור הזה רק לאירגונים ברישונות VLK.

בעיקרון גם אם כן היו מוכרים את זה ללקוחות פרטיים - עדיין השינוי הוא רק מאנגלית לשפות אחרות, ולא מעברית למה שבא לך.

ממשק בשפה העברית ניתן לשנות רק לשפה האנגלית, וגם זה בכלל לא בטוח מפני שיש הרבה דיסאינפורמציה בנושא מצד מייקרוסופט.

אני הייתי משלם את הכסף שיתקינו ויגמרו עם זה.

יום נעים.

פורסם

יתכן שמערכת ההפעלה שלך היא אנגלית שהוסיפו לה ממשק בעברית. אם זה המצב, ניתן לשנות את ההגדרות חזרה לאנגלית ע"י לוח הבקרה, תחת הגדרות אזוריות. אין לי נסיון עם מערכות הפעלה עבריות "טהורות" כך שאין לי מושג אם גם שם קיימת האפשרות. אני לא חושב שיש MUI לאנגלית. MUI מוסיף ממשק בשפה שונה לחלונות באנגלית.

פורסם

אני לא חושב ^^^^^

אם מערכת ההפעלה באה מותקנת מראש (OEM) על הנייד, אין שום סיכוי שבעולם שהיא כוללת MUI בשפה אחרת.

התקנת MUI נעשית בנפרד ממערכת ההפעלה, וכמו כן מספיק שבזמן עליית המחשב בפעם הראשונה המשתמש התבקש לעשות רישום של המוצר - כדי להסיק שמדובר במערכת PRE-INSTALLED רגילה.

יום נעים.

פורסם

לצערי, מבדיקה נוספת, נראה כי לגירסת ה HOME של חלונות לא ניתן להוסיף MUI גם אם מוצאים. אנשים שקיבלו חלונות בצרפתית או נניח בספרדית, נאלצו להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ע"מ לקבל אותה באנגלית. מיקרוסופט חושבת שאתה צריך לשלם פעמיים אם אתה רוצה לשנות את השפה של מערכת ההפעלה.

אתה כמובן יכול לחסוך את הכסף ולהתקין בעצמך את מערכת ההפעלה האנגלית.

פורסם

הייתי מתקין בעצמי XP PRO

250 שקל זה הרבה :+(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים