עבור לתוכן

רגע לפני קנייה לא סגור לגבי מארז וספק כוח

Featured Replies

פורסם

כרגע אני בכיוון שללכת או על ה

SILVERSTONE ST85ZF ATX12V/ EPS12V 850W

או על

SILVERSTONE SST-ST75ZF ATX 12V 2.2 & EPS 12V 750W

המטרה זה הכנה לR600 שיצא לא בא לי לקנות אח"כ ספק כוח חדש. אני לא יודע אם גם יהיה מערך כמו ה CF אז ה850W אמור להספיק.

לגבי המארז אני דיי סגור שאני הולך על ה

SILVERSTONE TJ07-S Silver 2.0mm aluminum body ATX Full Tower

מה שהייתי רוצה לדעת הוא מה אתם חושבים? כדאי לי להחליף משהו? או שזה בסדר גמור.

פורסם

אתה קונה מחו"ל?:) [כי בארץ אין את ה TJ07]

המארז מעולה ומאוד איכותי אבל יקר. אם הייתי משקיע 320$~ על מארז כבר הייתי הולך על MountainMods U2-UFO.

(http://www.mountainmods.com/index.php?cPath=21_32) אבל לא הייתי משקיע כל כך הרבה והייתי קונה Lian-Li כלשהו ב 250$. (PC-201 למשל)

לגבי ספק, ה Silverstone האלה מעולים אבל ישנן אופציות טובות יותר והרבה יותר זולות - אחרי הכל גרסת ה 850W עולה 300$!!! אתה יכול לקנות בכסף הזה כבר Zippy G1 הגרסה של הגיימינג. בכל מקרה קח את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817151031

פורסם
  • מחבר

אתה קונה מחו"ל?:) [כי בארץ אין את ה TJ07]

המארז מעולה ומאוד איכותי אבל יקר. אם הייתי משקיע 320$~ על מארז כבר הייתי הולך על MountainMods U2-UFO.

(http://www.mountainmods.com/index.php?cPath=21_32) אבל לא הייתי משקיע כל כך הרבה והייתי קונה Lian-Li כלשהו ב 250$. (PC-201 למשל)

לגבי ספק, ה Silverstone האלה מעולים אבל ישנן אופציות טובות יותר והרבה יותר זולות - אחרי הכל גרסת ה 850W עולה 300$!!! אתה יכול לקנות בכסף הזה כבר Zippy G1 הגרסה של הגיימינג. בכל מקרה קח את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817151031

הסתכלתי על ה MountainMods תאמת הוא נראה יותר מידי. אני מחפש משהו בסיגנון של ה TJ07 . דוד שלי מגיע לארץ וכבר העברתי לו את הכסף ואני צריך להעביר לו תשובה עד מחר.

לגבי הספק ל SeaSonic יש ספקים מאוד אייכותיים השאלה אם 700W יספיק ל R600 אחד או שניים (אני עדיין לא יודע אם יהיה גם להם מערך בסיגנון של CF)!?

פורסם

אני חושב שבתקציב כזה הייתי הולך על PCP&C

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבתקציב כזה הייתי הולך על PCP&C

איזה?

PC Power & Cooling TURBO-COOL 850 SSI T85SSI SLI, EPS12V, SSI 850W Continuous @ 50°C

זה עוד 150 $ אתה באמת חושב שזה שווה את זה?

או התכוות ל

PC Power & Cooling Silencer 750

?

אני יודע שזו חברה טובה אבל איפה ראית ביקורות שלהם מול silverstone או ה seasonic? הביקורת היחידה שראיתי הייתה של ה 500W-600W.

מה שחשוב לי PSU שהוא יספיק לR600 החדשים (גם אם אני לוקח את זה בצורה קיצונית 250W X2 כלומר 500W ואז נשאר לי בסביבות 160W לשאר הרכיבים. כמובן מדובר על מצב קיצוני. הכוונה ל850W על נצילות של 80% ומעלה)

אולי בכלל כדאי ללכת על PC Power & Cooling Turbo-Cool 1KW-Quad SLI T1KW-4E EPS12V 1000W Continuous @ 50°C

כדי להיות בטוח וזהו. כי לא ממש בא לי להחליף ספק עוד 4 חודשים.?

פורסם

לא צריך סתם לבזבז

וה- M12 עדיף על ה PC P&C (הדגמים הנוכחים, ולא מבחינת כח אלא מבחינת מבחינת מתחים, כי כח ל PC P&C יש ספקים גם עם 1KW)

ה M12 700W יספיק לך בוודאות ל R600. לא יודע אם לשניים אבל אני מאמין שכן [שמע 56A על ה 12V זה לא קצת]

אם אתה ממש מתכנן CF של R600 אז אני הייתי חושב באמת על ספק קצת יותר חזק רק כדי להיות בטוח (NVIDIA רושמים שצריך ספק 850W ל SLI של G80.. אבל ה M12 הוא ספק עם יעילות גבוה שמספק הרבה אמפים)

אם אתה מחליט לא ללכת על CF אז ה M12 700W יהיה ממש הרבה יותר ממספיק.

לגבי מארז - אולי ה U2 UFO הוא "יותר מידיי" אבל אתה לפחות מקבל תמורה טובה לכסף. ה TJ07 פשוט יותר מידיי יקר. אם אתה רוצה, קח אותו. אני הייתי חושב יותר לכיוון של LL בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך סתם לבזבז

וה- M12 עדיף על ה PC P&C (הדגמים הנוכחים, ולא מבחינת כח אלא מבחינת מבחינת מתחים, כי כח ל PC P&C יש ספקים גם עם 1KW)

ה M12 700W יספיק לך בוודאות ל R600. לא יודע אם לשניים אבל אני מאמין שכן [שמע 56A על ה 12V זה לא קצת]

אם אתה ממש מתכנן CF של R600 אז אני הייתי חושב באמת על ספק קצת יותר חזק רק כדי להיות בטוח (NVIDIA רושמים שצריך ספק 850W ל SLI של G80.. אבל ה M12 הוא ספק עם יעילות גבוה שמספק הרבה אמפים)

אם אתה מחליט לא ללכת על CF אז ה M12 700W יהיה ממש הרבה יותר ממספיק.

לגבי מארז - אולי ה U2 UFO הוא "יותר מידיי" אבל אתה לפחות מקבל תמורה טובה לכסף. ה TJ07 פשוט יותר מידיי יקר. אם אתה רוצה, קח אותו. אני הייתי חושב יותר לכיוון של LL בתקציב הזה.

תודה על העזרה אחי. אני צריך להחליט על איזה משני אילו אני אלך

PC Power & Cooling Turbo-Cool 1KW Continuous @ 50°C

או

m12 של סיסוניק.

לגבי מארז איזה מארז של Lian-Li אתה ממליץ? והאם הם אייכותים כמו הסילברסטון ? אני לא ממש מכיר את החברה הזו.

פורסם

PCP&C Silencer 750W

מעטים הספקים שעדיפים עליו, וה-M12 לא ביניהם

עם 60A במסילה בודדת של 12V אין ספק אחר שישתווה לגמישות שהוא נותן לך

פורסם

PCP&C Silencer 750W

מעטים הספקים שעדיפים עליו, וה-M12 לא ביניהם

עם 60A במסילה בודדת של 12V אין ספק אחר שישתווה לגמישות שהוא נותן לך

וואו

ה M12 700W יותר שקט ממנו, מודולרי, וזול יותר (דווקא אני לא בטוח נראה לי הם אותו מחיר לא?), נותן מתחים טובים יותר והוא סה"כ פחות 4A ממנו ב 12V

ואני אישית מעדיף מספר מסילות מפוצלות שנותנות 56A מאשר מסילה אחת גדולה שמתחממת יותר ומועדת יותר לבעיות ונותנת 60A.

פורסם
  • מחבר

לגבי הספק אני דיי סגור תודה לשניכם על העזרה.

עכשיו אני רק צריך להחליט לגבי המארז... אתה המלצת לי ללכת על ה Lian-Li. רציתי לדעת למה? איזה מהדגמים אתה מתכוון? והאם הוא ברמה של הסילברסטון מבחינת אייכות המארז וגם הסירקולציה בתוכו?

פורסם

לגבי הספק אני דיי סגור תודה לשניכם על העזרה.

עכשיו אני רק צריך להחליט לגבי המארז... אתה המלצת לי ללכת על ה Lian-Li. רציתי לדעת למה? איזה מהדגמים אתה מתכוון? והאם הוא ברמה של הסילברסטון מבחינת אייכות המארז וגם הסירקולציה בתוכו?

המלצתי על Lian-Li כי המארזים שלהם נותנים תמורה הרבה יותר טובה ומצדיקים טוב יותר את המחיר שמשלמים עבורם. בנוסף הם איכותיים ומאווררים לפחות כמו ה TJ07, ועולים כ- 100$ פחות.

פורסם
  • מחבר

המלצתי על Lian-Li כי המארזים שלהם נותנים תמורה הרבה יותר טובה ומצדיקים טוב יותר את המחיר שמשלמים עבורם. בנוסף הם איכותיים ומאווררים לפחות כמו ה TJ07, ועולים כ- 100$ פחות.

גם מבחינת האיוורור כי זה מאוד חשוב לי? ועל איזה דגם שלהם אתה ממליץ?

דרך אגב ה U2-UFO Black Powder Coat - 3 Big Window נראה משהו משהו.. אבל עם חישוב מהיר זה עולה בסביבות ה400 פלוס כולל המאווררים וכל שאר הדברים... אבל אני חייב לומר שהוא נראה ממש טוב.

פורסם

גם מבחינת האיוורור כי זה מאוד חשוב לי? ועל איזה דגם שלהם אתה ממליץ?

דרך אגב ה U2-UFO Black Powder Coat - 3 Big Window נראה משהו משהו.. אבל עם חישוב מהיר זה עולה בסביבות ה400 פלוס כולל המאווררים וכל שאר הדברים... אבל אני חייב לומר שהוא נראה ממש טוב.

כן ה U2-UFO זה המארז הטוב ביותר שקיים לפי דעתי. אבל זה השקעה חד פעמית בגלל זה זה יקר :) אתה קונה אותו ואתה מסודר לכל החיים חחח. גם ה Lian-Li PC-343 לא רע.

לגבי דגמים של Lian-Li אם אתה רוצה מארז גדול Full Tower אז יש מספר מארזים שאני ממליץ עליהם -

PC-201

PC-G70

PC-V2100 Plus II

לגבי מארז Mid Tower, יש את ה PC-A10.

כל אלה גם מאווררים בצורה טובה מאוד.

פורסם

וואו

ה M12 700W יותר שקט ממנו, מודולרי, וזול יותר (דווקא אני לא בטוח נראה לי הם אותו מחיר לא?), נותן מתחים טובים יותר והוא סה"כ פחות 4A ממנו ב 12V

ואני אישית מעדיף מספר מסילות מפוצלות שנותנות 56A מאשר מסילה אחת גדולה שמתחממת יותר ומועדת יותר לבעיות ונותנת 60A.

יותר שקט? אתה בדקת? כי הרבה יותר מהמאוורר זה הבקר שקובע כמה ספק יהיה שקט

מאותה סיבה למשל Seasonic S12 יותר שקטים מ-Enermax Liberty

לגבי מתחים, הרגולציה של כל PCP&C היא 1%, יותר טוב מזה אין.

מסילות מפוצלות נותנות פחות גמישות, כי כל מסילה מוגבלת, הבעיה היא לא חימום כמו סטיית מתח, ו-Ripple & Noise, אבל PCP&C מתחייבים ל-1%, והם עומדים בהבטחה שלהם, ככה שזה לא בעיה

פורסם
  • מחבר

אני חייב לומר שדי מפתה לקנות את ה U2-UFO פחות מפריע לי ה 100$, אבל זה נראה לי סיפור להביא אותו מארה"ב.

בכל מקרה מההבדל בין ה LIAN LI PC-V2100APlus II לבין ה TJ07? לא הצלחתי למצוא השוואה בינהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים