פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב13000 ש"ח ואפשר קצת יותר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אם אתה לא יודע להרכיב בעצמך מפרט מעל ל-10,000 ש"ח אז כנראה שאתה לא צריך אותו... בכל מקרה, לא ציינת מה הצרכים שלך, ואם המפרט צריך לכלול מסך ורמקולים.הייתי בודק את הת'רד הזה גם..
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים דייייייייייייי נמאס. עכשיו תקשיב לי בחורצ'יק ותקשיב לי טוב!!!!!!! שוק המחשבים זה לא כמו לקנות יהלום זהב אפילו לא בית או מכונית זה שוק הייטק שהפיתוחים בו מתרחשים בתקופות זמן קצרות והוא נתון לשיונים רבים... שוק המחשבים הוא שוק דינמי כמה לדעתכה שווה היום מחשב החלומות שנקנה בתקופה שפנטיום 1 הגיע למדפים אנשים שילמו אלפי שקלים על מחשב שהיום את יכול להחליף בעציץ{לא נגזים עציץ, עציץ קנביס } אתה חושב שפנטיום 1 היה מזמן תן לי לחדש לך הוא לא.מחשבי 486 שנקנו לפני כעשור לא שווים אפילו עציץ ובתקופה ש486 יצא גם עליו שילמו לא עשרות אלפים אבל שילמו. תזכור תמיד אתה קונה מחשב לא יהלום שסביר להניח שאם לא יתרחש משבר יהלומים נוסף ערכו לא ישתנה ב מאה השנים הבאות.... יותר מן הכסף שאתה מפסיד. אתה חושב שאתה תרגיש בהבדל בין מחשב שעלה 7000 למחשב שעלה 13000? לא!!!!!!! לא היה הבדל שתוכל להשים לב עליו בשום משחק בשוק...... אז תעשה את השיקולים שלך לפני שאתה משקיע 13000 שח במחשב. {היחידם שהייתי מקבל את הצורך שלהם במחשב כזה גרפיקאים או אנשים אחרים שצריכים איכות תמונה גבוה 2 מסכים אולי או שרתים} למחשב יחיד אנשים יכולים להפליץ לך הצעות אבל בסופו של דבר את תקבל מחשב שהפונקציונליות שלו היא כמו מחשב שעלה 8000. וערכו ירד וירד. אז חוץ מלהיות קטנוני מה אני מציע??? ---------------------------- ה"טריק" הוא לא לקנות את מה שיוצא חם חם מהתנור כהיא הוא יוצא יקר כך למשל מעבדים של אינטל עם FSB 533 אינטלים ממשיכים להוריד את מחירם ו ב 10 לנובמבר תהיה ירידה משמעותית של 20 אחוז{פחות או יותר תלוי איזה מעבד} מי שקנה אותם ברגע שהם יצאו פשוט מספיד כסף. אז הוא מקבל עוד 100 נקודות בתוכנה סטטית והולך להשוויץ לחברה אבל האם או היה מרגיש בהבדל לולא היה קונה דור אחת מטה אני אומר לא!!!!! אז אני מציא לך תוריד את התקציב למחיר סביר 9000{אפילו 8000 ***אני הרכבתי מחשב מצויין ב 6500שחP} אתה עדיין תקבל מחשב חלומות ותהיה יותר מציואתי לשוק {יש משבר כלכלי חמודי}. נ.ב אני מצטער אם באיזה שהוא אופן תוקפנותי בהודעה פגעה בך....... ההודעה נכתבה לתופעה של ביזבוז כסף מיותר על מחשב ולא כנגדכה אישית המשך חיים נעימים .
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים אין לי כח להמליץ על מחשב אבל אני אמליץ על מסך ViewSonic LCD VE175b שזה 17" איכותי....קצב ריענון 25ms בכלל נתונים מרשימים. 3600 ש"ח.
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים לדעתי זה לגיטמי לקנות מחשב בהרבה כסף אם אתה לא משקיע בהכרח במחשב עצמו אלא יותר באביזרים הנלווים..כמו רמקולים איכותיים, מסך גדול איכותי ודק.. מארז אלומיניום ומאווררים ושאר מודים למניהם זה כבר ענייני דקויות שרק מעלים את התקציב..לדעתי הכי כיף זה המחשב הקטן, ואני באמת צופה הצלחה לשאטל XPC והחיקויים שלו.רק צריך לגרום לו להיות הכי שקט שאפשר בגירסאות העתידיות ויהיה להם מנצח בשילוב עם הברקודה 5 כנראה.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים לא לא, רן, זה אף פעם לא לגטימי לשלם 13K שקל על מחשב. אפשר לקנות מסך CRT טוב מאוד, (אין לLCD יתרונות חוץ מגודל, וקרינה), כמו ה959NF של סמסונג, רמקולים 5.1 (שאני לא אוהב אישית, אבל אוהבים אותם כאן, אז מי אני שאגיד לא) של וידאו לוג'יק, מעבד ממוצע (AXP2000), לוח טוב, וזהו.
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים זה מאוד לגיטימי. ומי שאומר שלא פשוט מקנא.תבין, יש לו 13,000. הוא לא רוצה להוציא אותם על משהו אחר, אז למה לא להנות?
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים שיקנה עכשיו בחצי וישים את השאר בבנק...ובעוד שנה וחצי שישפר את המחשבהוא יהנה הרבה יותר
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים זה מרגיז, אתה יודע. הוא בטוח יהנה יותר מהכסף הזה בעוד X זמן, אז למה לא לקנות בחצי מזה עכשיו, ולשדרג?.....אתה יודע כמה זה 13K שקל? עבדת בשביל זה פעם?...
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים אנשים לא מעריכים כסף, 13 אלף אלוהים אתה יודע כמה זה 13 אלף שקל???? אנשים בקושי יש להם מה לאכול ואתה קונה לי מחשב ב13 אלף שקל :nono: :nono:
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים זה מרגיז, אתה יודע. הוא בטוח יהנה יותר מהכסף הזה בעוד X זמן, אז למה לא לקנות בחצי מזה עכשיו, ולשדרג?.....אתה יודע כמה זה 13K שקל? עבדת בשביל זה פעם?... אם אתה מדבר עלי ...אז כןאם לא אז אני מצטער מראש
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים חברים, מספיק!כל פעם שמישהו מבקש מחשב בתקציב גבוה מאוד, אנשים כותבים כאן את אותן ההודעות.ובכן, 13 אלף שקל זה לא כל כך הרבה, אתם מוזמנים לגשת לסוכנות יגואר הקרובה לביתכם ולהסתכל על מכוניות שעולות 500K+מה קרה, מנהלים לא יכולים לסוע יותר בוולבו? יכולים, אבל רוצים יותר.אני לא חושב שיש מטרה בלהכנס לאנשים לכיס. רוצים להוציא? תבלו.אני נשאר עם הפורד פוקוס של אבא 8)
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים טוב דיי לרדת עליו, אתם לא יודעים אם הוא עבד או לא וזה לא קשור, הפואנטה עברה כבר.זה המון כסף למחשב וניתן להסתפק בהרבה פחות.אם משקיעים הרבה אז משקיעים בציוד היקפי שמחזיק שנים (רמקולים ומסך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.