עבור לתוכן

רציתי לדעת אם זאת המערכת הקירור הטובה ביותר בעולם

Featured Replies

פורסם

עצם העובדה שהגוף הפיזי לא ניתן להחלפה (במידה ומחליפים, מדובר בקירור שונה לחלוטין.), והמאוורר כן, מראה שאין כאן יחסים קבועים אשר יוצרים "מערכת אחידה".

למעשה מדובר בגוף + כלי עזר.

והויכוח הקטנוני הזה כן משנה, מכוון והמשמעות מרמזת על דבר שונה לחלוטין.

• תגובות 34
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והויכוח הקטנוני הזה כן משנה, מכוון והמשמעות מרמזת על דבר שונה לחלוטין.

אז זהו שלא

פורסם
  • מחבר

אני שם לב שהאמרות שלי פה ("מערכת") עושות פה מהומה. לא לזה התכוונתי לגרום :s05:

ומה לגבי השאלה שלי על מערכת גוף מה שלא תרצו שמתאים למארז שלי והוא הכי יעיל? שכחתם את העיקר חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם

אני שם לב שהאמרות שלי פה ("מערכת") עושות פה מהומה. לא לזה התכוונתי לגרום :s05:

ומה לגבי השאלה שלי על מערכת גוף מה שלא תרצו שמתאים למארז שלי והוא הכי יעיל? שכחתם את העיקר חבר'ה :xyxthumbs:

הכל בגללך! >:(

אז זהו שלא

זה כן. :'(

פורסם

לפי האנלוגיה שלך מעבד המחשב הוא כל המחשב, ולמעשה אין דבר כזה "מערכת מחשב" אלא מעבד וחלקי עזר, נכון? (כי אם תחליף אותו זה יהיה מחשב שונה)

פורסם
  • מחבר

את האמת שהתכוונתי להגיד "ערכת קירור" שכוללת משחה טרמית את הגוף הקירור עצמו והמאוורר...

לא התכוונתי לזה בתור מערכת שלמה. והשאר לא חלקי עזר. איך הגעת לזה בכלל? הכל חשוב במחשב. כל דבר והתפקיד שלו.

חוץ מזה המעבד הוא ה"לב" של המחשב. כמו שבגוף האדם יש את הלב שמספק דם לכל חלקי הגוף.

פורסם

לפי האנלוגיה שלך מעבד המחשב הוא כל המחשב, ולמעשה אין דבר כזה "מערכת מחשב" אלא מעבד וחלקי עזר, נכון? (כי אם תחליף אותו זה יהיה מחשב שונה)

לא, יש צורך בכרטיס מסך ע"מ שיהיה מחשב "סטנדרטי", לכן מדובר במערכת (יש צורך בכל החלקים).

פורסם

יופי של אנלוגיה. ומן הסתם גוף קירור "סטנדרטי" גם כולל מאוורר, משחה תרמית, וכו' - אז חלאס עם הסמנטיקה חסרת המשמעות.

תחזרו לשאלה המקורית - סה"כ מנסים לעזור לבחור, לא להתחרות באבשלום קור.

פורסם

System (from the Latin (systēma), and this from the Greek σύστημα (sustēma)) is an assemblage of entity/objects, real or abstract, comprising a whole with each and every component/element interacting or related to another one. Any object which has no relationship with any other element of the system is not a component of that system. A subsystem is then a set of elements which is a system itself and a part of the whole system.

Adjective

accessory

accompanying as a subordinate; aiding in a secondary way; additional; connected as an incident or subordinate to a principal; contributing or contributory; said of persons and things, and, when of persons, usually in a bad sense; as, he was accessory to the riot; accessory sounds in music.

Noun

accessory (Plural: accessories)

That which belongs to something else deemed the principal; something additional and subordinate, an attachment.

לאחר שביססתי שאני צודק, אפשר לאמר שהTuniq Tower 120 הוא גוף מעולה (רק זכור לבדוק את רוחב המארז/גובה המרחב לגוף).

גופים מומלצים נוספים הם: Scythe Ninja , Scythe Infinity , Thermaltake Big Typhoon וכו' (חלק מומלצים יותר מאחרים).

פורסם

יש גם את ה - THERMALRIGHT ULTRA 120 ואת -

Noctua/Coolink NH-U12 שמומלצים מאד.

אלו גופי הקירור הכי טובים אחרי ה - TUNIQ TOWER 120.

פורסם

חלאס עומרי מה אתה חנ** דיי אבויה

אם אני לא טועה TR ultra יותר טוב מNH-U12

פורסם

עומרי דיי להיות קטנוני.......

בקשר למערכת הקירור הזאת, היא אכן נראת טוב :)

פורסם

מחזק

באמת נראה טוב גוף בעל פוטנציאל והמאוורר שמותקן רק מוסיף

לגבי האנלוגיה אני הייתי מציע להתפשר באמצע על " ערכה " הכוללת גוף ומאוורר :yelclap:

פורסם

לאחר שביססתי שאני צודק' date=' אפשר לאמר שהTuniq Tower 120 הוא גוף מעולה (רק זכור לבדוק את רוחב המארז/גובה המרחב לגוף).

[/quote']

Any object which has no relationship with any other element of the system is not a component of that system

ועל זה נאמר: :kopfpatsch:

תגיד לי עמרי, אתה בכלל קורא את הציטוטים שאתה מביא? אתה שם לב שהוכחת שאתה טועה ושי צדק?

אתה טוען שמדובר בגוף, בעוד הוא טוען שמדובר במערכת.

לפי הציטוט שלך, כל חלק שאינו קשור לאחד מחלקי המערכת - אינו חלק חלק של אותה מערכת בעצמו.

לפיכך, מאוורר שכן מפזר את החום מגוף הקירור, וזהו יעודו הבלעדי (הוא לא מפזר חום של אף רכיב אחר) - הינו חלק מהמערכת, ולפיכך קיימת בכלל מערכת מפני שקיים ייחוס בין השניים.

כמו כן לא ניתן לומר שמאוורר אינו "סטנדרטי" - רוב גופי הקירור מגיעים עם מאוורר. זאת אכן מערכת, ולא רק "גוף".

בכל מקרה, יום נעים.

פורסם

ועל זה נאמר: :kopfpatsch:

תגיד לי עמרי, אתה בכלל קורא את הציטוטים שאתה מביא? אתה שם לב שהוכחת שאתה טועה ושי צדק?

אתה טוען שמדובר בגוף, בעוד הוא טוען שמדובר במערכת.

לפי הציטוט שלך, כל חלק שאינו קשור לאחד מחלקי המערכת - אינו חלק חלק של אותה מערכת בעצמו.

לפיכך, מאוורר שכן מפזר את החום מגוף הקירור, וזהו יעודו הבלעדי (הוא לא מפזר חום של אף רכיב אחר) - הינו חלק מהמערכת, ולפיכך קיימת בכלל מערכת מפני שקיים ייחוס בין השניים.

כמו כן לא ניתן לומר שמאוורר אינו "סטנדרטי" - רוב גופי הקירור מגיעים עם מאוורר. זאת אכן מערכת, ולא רק "גוף".

בכל מקרה, יום נעים.

שני הציטוטים משלימים זה את זה, לכן תקרא הכל לפני שאתה פולט שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים