עבור לתוכן

רציתי לדעת אם זאת המערכת הקירור הטובה ביותר בעולם

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, רחוק מכך.

פורסם

אני מניח שהוא מדבר רק על אויר

פורסם

אה (הוא צריך לנסח את השאלה בצורה אחרת), כפי הנראה מדובר בגוף התעשייתי היעיל ביותר.

פורסם

אה (הוא צריך לנסח את השאלה בצורה אחרת), כפי הנראה מדובר בגוף התעשייתי היעיל ביותר.

אהבתי התעשייתי באמת שזה נכון אפשר לייצר גופים יותר איכותיים אבל על פס יצור יקר

פורסם
link=topic=210686.msg1847108#msg1847108 date=1160488019]

אהבתי התעשייתי באמת שזה נכון אפשר לייצר גופים יותר איכותיים אבל על פס יצור יקר

התעשייתי והמסחרי.

אפשר ליצור אחד מותאם אישית (עבודת יד), אשר טוב בהרבה.

פורסם

הוא דומה מאוד לSONIC TOWER

אפשר להשוות בביצועים בינהם?

או שהTUNIQ רמה אחרת לגמרי?

פורסם

התעשייתי והמסחרי.

אפשר ליצור אחד מותאם אישית (עבודת יד), אשר טוב בהרבה.

כן את זה אני יודע חשבתי לעשות את זה פעם יש לדוד שלי את הכלים המתאמים אבל פשוט הזמן הזמן והמידע שאין לי.... האם כבר אנחנו מדברים על זה התחתית של הגופי קירור ל939 איזה גודל הם יש לך מושג?

פורסם
[TY][ link=topic=210686.msg1847116#msg1847116 date=1160488240]

הוא דומה מאוד לSONIC TOWER

אפשר להשוות בביצועים בינהם?

או שהTUNIQ רמה אחרת לגמרי?

רמה אחרת לגמרי? :-\

פורסם
  • מחבר

איזה מערכת קירור הכי טובה מבחינת ביצועים יש בגודל של הTt silent pipe. במארז שלי לא ייכנס יותר גדול. (מערכת קירור אוויר).

פורסם

איזה מערכת קירור הכי טובה מבחינת ביצועים יש בגודל של הTt silent pipe. במארז שלי לא ייכנס יותר גדול. (מערכת קירור אוויר).

תפסיק לכנות את הגוף "מערכת".

פורסם

למעשה זוהי אכן "מערכת" מכיוון שאם אתה אומר "גוף קירור" אתה מתכוון לגוף הקירור וכידוע מכרכת הקירור מורכבת גם ממאוורר.

יותר מזה, המערכת מורכבת גם מעקרונות פיזיקאליים כאלו ואחרים שמשתתפים בתהליך מסירת החום (הקירור), כך שזה לא רק "גוף קירור" זוהי מערכת קירור שלמה.

פורסם

למעשה זוהי אכן "מערכת" מכיוון שאם אתה אומר "גוף קירור" אתה מתכוון לגוף הקירור וכידוע מכרכת הקירור מורכבת גם ממאוורר.

יותר מזה, המערכת מורכבת גם מעקרונות פיזיקאליים כאלו ואחרים שמשתתפים בתהליך מסירת החום (הקירור), כך שזה לא רק "גוף קירור" זוהי מערכת קירור שלמה.

מדובר בגוף פיזי, אשר ברובו מורכב מחלק אחיד, לכן הוא גוף!

כמובן שעל כל גוף אפשר להרכיב מאוורר בצורה כזאת או אחרת, אך לא הופך את הגןף ל"מערכת".

פורסם

מדובר בגוף פיזי' date=' אשר ברובו מורכב מחלק אחיד, לכן הוא גוף!

כמובן שעל כל גוף אפשר להרכיב מאוורר בצורה כזאת או אחרת, אך לא הופך את הגןף ל"מערכת".

[/quote']

זה שיש גוף גדול ומאורר קטן זה לא עושה את זה פחות מערכת מכיוון שגם המאוורר משתתף בצורה פעילה (תנסה לעצור את המאורר ותראה איך הגוף הגדול מתמודד עם חום המעבד) בתהליך הקירור.

זוהי מערכת קירור שלמה שמורכבת בחלקה התחתון ממשחה טרמית שמעליה נמצאת תושבת ההצמדה למעבד, מעליו יש את גוף הקירור ומעליו יש את המאורר.

פורסם

גוף/מערכת

הויכוח הקטנוני הזה באמת משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים