פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים שלום לכם עכשיו שיש לי בבית LCD של 32 אינץ' (בפורמט רחב) ולפטופ עם Core Duo וכרטיס מסך ג'יפורס 7400 שמסוגל לסחוב משחקים ברמה סבירה , אני הייתי מעוניין לשמוע מכם איזה משחקים אתם מכירים שיכולים לרוץ ברזולוציה של מסך רחב. משחק אחד ניסיתי בינתיים ורץ סבבה לגמרי רק מה הוא תומך רק ברזולוציות "רגילות" כלומר התמונה נמתחת לצדדים... אגב הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה היא 1280X768 ועוד הערה - אם יש איזה משחק דורשני במיוחד יש לי תמיד את האופציה של להביא את הנייח שלי לסלון, המפרט שלו רשום לכם והוא כבר מסוגל להריץ נכון להיום כל מה שזז ;D תודה מראש!
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_Aמשחקים שתומכים בצורה טבעית או דרך תיחמונים ואיך התמיכה מתבצעת(strech/ hor/vert +/-) ד"א לך תיהיה קצב בעיה טלוויזיות באות בפורמט של 16:9 מסכי מחשב באים בפורמט של 16:10 שזה 16:9+מקום GUI וזאת לא רזולוציה כלכך פופולארית למסכי מחשב רחבים לא משנה מה היחס שלהם.כל משחק מודרני תומך ברזולוציה של מסך רחב.טחחחח הלוואי...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים זה לא קשור לרזולוצייה זה קשור ליחס התמונהנראה לי ש CIV WARLORD תומך 9:16
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים ממליץ עלPeter Jackson's King Kong Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.