עבור לתוכן

גוגל רכשה את YouTube עבור 1.65 מיליארד דולרים

Featured Replies

פורסם

אני מאחל לכולם מחשב כמו בשרתים שלהם :xyxthumbs:

• תגובות 48
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת קראתי איפשהו פעם, שרוב השרתים שלהם הם מחשבים נחותים יותר מהמחשב שלך בבית

מערכי כוורת ענקיים של פנטיום 1 ופנטיום 2 ומחשבים זולים, מתוחזקים היטב, מחוברים ברשתות ענקיות.

פורסם

אבל בטח יש להם הרדיסקים תותחים

פורסם

אני מניח שזה ייקח קצת זמן , אבל בסופו של דבר המותג YouTube יעלם , וייבלע בתוך Google Video . גוגל לא קנו רק מותג , הם קנו גם את הטכנולוגיה ש YouTube פיתחו ..

פורסם

דווקא מה שיותר חשוב במקרה הזה הוא כרטיס הרשת והטופוגליה שגוגל משתמשת.

פורסם

אני מניח שזה ייקח קצת זמן , אבל בסופו של דבר המותג YouTube יעלם , וייבלע בתוך Google Video . גוגל לא קנו רק מותג , הם קנו גם את הטכנולוגיה ש YouTube פיתחו ..

אתה טועה בגדול. youtobe לא פיתחו שום טכנולוגיה שגוגל לא יכלה להשתמש בה מבלי לקנות את youtube.

אתה יכול לראות שהגוגל וידאו היה בעל טכנולוגיה כמו של youtube או אפילו יותר טובה עוד לפני שהם קנו את youtube.

הדבר היחיד שהם רצו להשיג כשהם קנו את youtube זה את המשתמשים שלו (את המותג) כי youtube והאתרים בסגנון (גוגל וידאו וכד') הם בדומה לפורומים מבוססים על משתמשים ולכן זה שיש לו יותר משתמשים, סופח לעצמו משתמשים מהאחרים ובקיצור אם אין סיבה מספיק טובה לעבור לאתר הקטן אז האתר הקט?ן קט?ן והגדו?ל גד?ל.

| |

_| |_

/ \

/.\

אתה טעית

מ.ש.ל.

פורסם

כולכם חושבים באופן שגוי, הם קנו את זה בשביל ה"מותג", יו טוב לא יבלע לתוך גוגל וידאו, גוגל וידאו יבלע לתוך יו טוב.

פורסם

כולכם חושבים באופן שגוי, הם קנו את זה בשביל ה"מותג", יו טוב לא יבלע לתוך גוגל וידאו, גוגל וידאו יבלע לתוך יו טוב.

הם דווקא לפי דעתי מחפשים את המשתמשים ולא את המותג כי הם רוצים להשתלט על העולם עם המילה גוגל gWorld .

לאט לאט הם יגרמו לyoutube להיבלע לתוך גוגל וידאו.

אחד מהמהלכים שיהיו לדעתי זה יהיה להעתיק את הסרטונים ב youtube לגוגל וידאו וכל מי שילחץ על קישור להיכנס מתוך הyoutube יועבר לסרטון באתר של גוגל.

פורסם
גוגל אישרה כי 67 עובדי YouTube ימשיכו לפעול עצמאית

:lol: :'( :lol: >>> :o

"חברה" של 67 עובדים נמכרה ב1.65 מיליארד!

זו אחת מפריצות הסרך של האינטרנת!

פורסם

אני לא אכנס לזה, אבל אני לא חושב שזאת קנייה טובה, לא במחיר הזה.

מה גוגל חשבו לעצמם שהם לא התייעצו איתך לפני..

פורסם

איזו טכנולוגיה?

פורסם

האמת היא שyoutube הצליחה יותר מגוגל וידאו, השיטה הייתה פשוט יותר פשוטה ואינטואטיבית, ולכן כל כך הרבה אנשים נמשכו אליה מאשר לגוגל וידאו[אפילו שיוטיוב הגיע אחרי הגוגל], לכן אני חושב שדווקא youtube תמשיך לפעול במתכונתה הנוכחית רק יהיו באתר סממנים שמקשרים לגוגל...

פורסם

האמת היא שyoutube הצליחה יותר מגוגל וידאו, השיטה הייתה פשוט יותר פשוטה ואינטואטיבית, ולכן כל כך הרבה אנשים נמשכו אליה מאשר לגוגל וידאו[אפילו שיוטיוב הגיע אחרי הגוגל], לכן אני חושב שדווקא youtube תמשיך לפעול במתכונתה הנוכחית רק יהיו באתר סממנים שמקשרים לגוגל...

:xyxthumbs:

פורסם

זה נתפס יותר בגלל השם.

אנשים מעדיפים להקליד www.googlevideo.com

או

www.youtube.com

השני קצר יותר.

פורסם

מעטים ביותר הם האנשים שמקלידים www.youtube.com ....

רוב הגולשים הקבועים באתר הזה מקלידים מקסימום "yout", והשאר סתם נכנסים מהמועדפים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים